23.7.2010

helsinki

Kotiuduin tossa äskettäin pitkän ja tylsän junamatkan jälkeen kotiin Helsingistä. Tajuttiin onneksi vaihtaa ennen junan lähtöä vierekkäiset paikat, sillä menomatkalla meillä oli eri paikat. Istuttiin sillon ympäri junaa jopa kahdeksalla eri paikalla, voitte kuvitella miten ihanaa lähteä painavien kassien kanssa just kun on nukahtanut vaihtamaan paikkaa. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa.

Löhöiltiin aika paljon hietsussa ja onnistuttiin jopa eksymään jonnekkin toiseen päähän Helsinkiä. Shoppailun osalta mulla meni ehkä lievästi sanottuna överiksi, mistä varmaan kertoo jo sekin että toisella shoppailukierroksella en meinannut millään jaksaa kantaa ostoksia hostellille. Ja se siis tosiaan oli toinen kierros, sitä ennen oli jo yksi iso kierros ja ennen junan lähtöä käytiin vielä parissa kaupassa tuhlaa viimesetki rahat (eli siis minä tuhlasin...).

Pinkin keikan liput siskoni sai myytyä joillekkin toisille. Meillä kuitenkin oli tarkoitus mennä alueen ulkopuolelle, mutta piiloblondeina ei tietenkään löydetty edes bussia mikä menisi kaisaniemeen..

Nyt kuitenkin kuviin, joita tuli räpsittyä lähinnä hietsussa.


 Huomenna luultavasti sitten luvassa ostosten esittelyä.

Suurin osa lukijosta on Helsingistä, bongasko kukaan teistä mua?: D

Seuraavan kerran suuntaankin Helsinkiin lokakuussa Lady Gagan keikalle:)

5 kommenttia:

 1. Kartta olisi kertonut että Pinkin keikka = Kaisaniemi on n. 200m päässä rautatieasemalta.

  VastaaPoista
 2. Oijoi, ihanat noi pitsishortsit <3_____<3 Mistä ne on?

  VastaaPoista
 3. anonyymi: Ei meillä ollut karttaa : D

  Hanna: H&M:ltä :>

  VastaaPoista
 4. oon lukenu sun blogia pari viikkoa. menitkö sinne GaGan keikalle ja jos menit kumpana 13.10 vai 14.10? ite menin 14.10 päivää syntymäpäivän jälkeen ja ärsyttää jos oltiin saman aikaan. kunpa oisin jo sillo lukenu blogias ja jos ois oltu samaan aikaan konsertis ois ollu ihana bongata sieltä (:

  VastaaPoista