18.7.2010

my make-up

Tälle päivälle luvattiin aurinkoa, mutta jostain syystä se on pysynyt pilvessä melkeinpä kokoajan. Koska auringonottosuunnitelmat peruuntuivat, olen viettänyt koko päivän sisällä löhöillen. Äsken keksin kuitenkin kuvata teille mun tällä hetkellä eniten käytössä olevat meikit. Omistan ihan järkyttävän määrän meikkejä, mutta silti tosi harvoja niistä tulee käytettyä.

Meikkipohjassa en käytä nyt kesällä meikkivoidetta ollenkaan. Lorealin touche magique -valokynä on kuitenkin jatkuvasti käytössä, mutta lähinnä silmänalusissa pelkästään. Joskus olen tehnyt valokynällä varjostuksiakin, mutta en huomannut lopputuloksessa mitään eroa entiseen joten varjostusten tekeminen jäi. En oo vieläkään löytäny oikeen sävyistä puuteria itelleni, joten tällä hetkellä sekotan noita Goshin puutereita keskenään.

Poskipunana toimii Max factorin miracle touch aina kun vaan muistan sitä laittaa. Goshin puuterihelmiä tulee käytettyä lähinnä juhlimaan lähtiessä.

Mulla on luonnostaan tosi vaaleet kulmakarvat, joten mun pitää laittaa niihin aina meikkiä. Ennen käytin kulmakyniä, kunnes löysin ton Wet n wildin kulmaväripaletin. Toi on ihan huippu, ja lopputuloksesta ainakin mulla itelläni tulee parempi kuin kulmakynällä. Käytin todella tummien hiuksieni aikana tota tummaa sävyä, mutta nyt hiusten vaalenemisen myötä käyttöön on vaihtunut vaaleampi sävy. Mulla ei oo muuten mitään hajua, että mikä toi valkea juttu tossa paletissa on. Tietääkö joku? Koska vakituisesta ruokakaupasta missä käyn on ollut jo pitempään Max factorin false lash effect -ripsarit loppu, oon ruennu käyttää Maybellinen lash stilettoa. Oon ollu kyllä tohon ehkä tyytyväisempi kuin false lash effectiin, sillä toi taikoo mun mielestä vielä pitemmät ripset. Rajauksiin käytän Goshin nestemäistä eyelineria ja tummanharmaata kajaalia.

Luomivärejä käytän harvemmin, yleensä niitäkin vain juhlimaan lähtiessäni. Tällä hetkellä eniten käytössä on Lumenen natural coden eye dramatizer trio eyeshadow, Lorealin colorappeal ja tollanen Max factorin helmiäissävyinen luomiväripaletti.

Huulissa käytän yleensä vain huulirasvaa, mutta välillä tulee käytettyä kans tota We care iconin magnetic lipsin nudepunaa.

Siinäpä mun kesämeikit sitten olikin. En nyt ruennut kuvaamaan mitään lopputulosta, sillä en oo tänään meikannu ollenkaan ja en aio meikatakkaan.

Huomenna luvassa asukuvia jos vain mahdollista, mutta huomisen jälkeen tuleekin sitten parin päivän postaustauko Helsingin reissun takia. Tulen takaisin torstaina, jolloin luultasti postausta illalla luvassa.

P.S Enää vajaa kaks viikkoa pipefestiin! Ketään lukijoita lähdössä?

2 kommenttia:

  1. Lucky you ku et tarvii meikkivoidetta!! :) ite joutuu peittää kaikki virheet

    VastaaPoista
  2. mulla on toi kulmaväri juttu kanssa. :) ite käytän sitä läpinäkyvän näköstä kulmageelinä :D
    vissii se on vaa semmone jolla voi muotoilla.
    mulle nuo molemmat värit liia tummia.. :s

    VastaaPoista