28.7.2010

my tan

Ekanaki pahoittelut muutaman päivän postaustauosta, mulla ei oo ollu kuvaajaa eikä kyllä oikein asujakaan. Lisäksi meillä on kotona putkiremontti, joten sisälläkin kuvaamisen voi jättää vain haaveeksi kauheen sotkun takia. Nyt sain kuitenkin aikaiseksi kuvata rusketustuotteitani samaan tyyliin kuin Janni jokin aika sitten.

Mä en ennen tätä kesää oo oikein käyttäny itseruskettavaa paria kertaa lukuun ottamatta, joten paljon kokemusta mulla ei todellakaan ole. Mulle on vaan tullut yhtäkkiä pakkomielle saada kunnon rusketus, sillä oon aina ollu niin valkee. Kokoajan en itseruskettavilla kuitenkaan läträä, oikeastaan melko harvoin.

Lorealin sublime bronzeista suosikkini on ehdottomasti toi ensimmäinen. Toinen oli sellainen pikaostos etten tutkinut purnukkaa edes kunnolla, vaan huomasin vasta kotona tossa olevan jonkinlaisia hileitä. Hileet eivät olleet mieleeni, joten olen käyttänyt tota vaan kerran. Muutenkin toi oli melko liirua ja roiskui kaikkialle, mikä on tosin voinut johtua siitäkin että levitin tota auringonpaisteessa. Ainut hyvä puoli oli se, että rusketus näkyi heti levittämisen jälkeen.

Eka puteli on ollut viime aikoina paljon käytössä, ja kuten kuvasta näkyy oon käyttäny ton jo ihan loppuun. Tolla saa tosi hyvän rusketuksen, mutta huonona puolena geelimäisessä rakenteessa on hitaasti kuivuminen. Siitä huolimatta aion ostaa tota jatkossakin, sillä rusketushan se tärkein on.

Nivean Sun touch -suihkeesta ei voi muuta sanoa kuin että no-no. Tää on ensimmäinen itseruskettava minkä oon ostanu, enkä kyllä enää ikinä osta. Suihkutettavana tota oli tosi vaikea levittää, joten aineesta jäi selvät rajat. Lisäksi rusketuksen väristä tuli ruman oranssi, ja haju oli aivan karmiva. En suosittele. Muutenkin oon kuullut tosi paljon huonoa suihkutettavista itseruskettavista, joten pitäydyn suosiolla muissa.

Doven Summer Glow -purnukoita mulle onkin kertynyt jo kolme kappaletta. Ensimmäinen on tarkoitettu tummalle iholle, ja toi onkin mun uusin ostos. Toisena normaalille ihoille tarkoitettu, sekä viimeisenä sama mutta hileitten kanssa. Toi hileinen on jäänyt melkeinpä kokonaan käyttämättä, mutta noille kahdelle muulle on kyllä ollut käyttöä. Alkukesästä käytin tota normaalille iholle tarkotettua, ja nyt tosiaan oon siirtyny tohon tummalle iholle tarkotettuun. Ihan turhaa oikeestaan, koska kyllä noilla mun mielestä samanlaisen rusketuksen suunnilleen saa. Nää kaikki kuivuu melko hitaasti ja jättää ihon tahmeaksi, mutta oon silti ruennu istumaan melkein heti levittämisen jälkeen eikä rajoja oo jääny.

Viime aikoina oon ruennu aurinkoa ottaessani käyttää tota Hawaiian tropicin aurinkoöljyä. Toi tuoksuu kookokselle, ja on tosi riittoisaa. Ainut huono puoli on vain tahmaisuus, mutta eiköhän jokaisessa aurinkoöljyssä oo sama ongelma. Aftersunina mulla toimii myöskin Hawaiian tropic, ja oon ollu tohonkin tosi tyytyväinen. Toi viilentää ihoa ihanasti ja on muutenkin tosi hyvää.

Aurinkovoidetta en ole käyttänyt alkukesän jälkeen muualla kuin naamassa, koska mun nenä ja posket varsinkin palaa tosi helposti. Käytössä on siis toi erisanin herkälle iholle tarkoitettu voide suojakertoimella 15.

Siinäpä ne sitten olikin. Huomenna yritän saada postattua päivän asua, sillä tarkoituksena olisi lähteä rannalle niin eiköhän mulla jotain kuvaamisen arvoista päälle päädy. Ainiin ja pitääpä esitellä samalla uusi bikinin yläosakin.

 Tää kuva on vähän yli vuoden takaa Turkin Alanyasta, pääsin leikkimään vähän mallia: D Mulla on näitä kuvia vaikka kuinka paljon, mutta harvempi niistä on julkaisukelpoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti