18.8.2010

forgetting all the things it’s done

Tänään mulla tosiaan oli luokkakuvaus, jonne en mitenkään sen erikoisemmin pukeutunu mutta päätin kerranki kihartaa hiukset.

Mulla alko tänään kesätauon jälkeen taas harkat, onneksi. Nimittäin varsinkin tässä viime viikkoina on tullu syöpöteltyä ihan kivasti syksyntulomasennukseen ja liikuttua vähä vähemmän. Harrastan siis tanssillista voimistelua.

12 kommenttia:

 1. Oot niin kaunis :o Upeat noi kiharat.

  VastaaPoista
 2. noi sun shortsit on kivat:) mistä ostettu?

  VastaaPoista
 3. Venla: Kiitos paljon:>

  anonyymi: H&M:ltä(:

  VastaaPoista
 4. Kiva asu, varsinkin noi sortsit on ihan mahtavat :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo shortsit ja tykkään tosta sun tukasta. Onks noi semmoset clip on pidennykset? Ku oon aatellu et vois itekkin tilata jonkinlaista lisää omaan tukkaan! :)

  VastaaPoista
 6. anonyymi: Kiitti:>

  Menni: Joo clip-on pidennykset:)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat shortsit..<:

  niin ja laitoin tonne sun jonnekin aikaisempaankin postaukseen kysymyksen äskettäin tosta että millä värillä oot tässä sun hiuksesi värjännyt kun ne on niin ihanat ?:) Mutta en ollu varma tuliko se perille kun se näytti jotain erroria :s Joten kysyin sen taas! Tahtoisin nimittäin juuri tuon värisen ihanan ruskean

  VastaaPoista
 8. anonyymi: ei tainnu tulla perille asti sitte:) mutta siis noissa tän postauksen kuvissa mun hiukset on värjätty ihan jollai random keskiruskeella tai ehkä vähän vaaleemmalla, en oikein muista:D

  VastaaPoista
 9. Onko sulla viel noi shortsit ? Olisin valmis ostamaan ne hyvään hintaan;D

  VastaaPoista
 10. anonyymi: on mutta en myy, sori:)

  VastaaPoista