13.8.2010

the ugly looks tasty when you are wasted

Tänään uskalsin laittaa korkkarit tosta mun varpaasta huolimatta. Varvas tulehtu tossa pari viikkoo sitten ku kynnen pala lähti irti ja on ollu tosi kipee, mut antibiootit on kuitenki ruennu nyt auttaa. Joudun pitää tollasta tosi söpöö pakettia varpaassa aina ulos lähtiessä.


Meinasin että tilaan tässä joku päivä vanhojen tansseihin mekon itelleni. Oon ollu jo koko kesän varma mekosta jonka tilaan, eikä parempaa oo löytyny. Muuta en paljasta, kun että tilaan mekon ulkomailta. Eli onneksi on melko epätodennäköstä että kellään olis samanlaista:) Tilaan mekon jo nyt koska jos se on huono niin kerkeän vielä moneen kertaan vaihtamaan ennen tansseja sen. Yleensä mulla jää kaikki viime tippaan, mut nyt on sitten ilmeisesti poikkeus. Luultavasti hommaan kyllä kengät sun muut sitten vasta lähempänä tansseja. Kampaaja on jo monta kuukautta sitten varattu, nyt vielä mietin että kävisin ennen tansseja suihkurusketuksessa. En oo koskaan ennen käyny, joten mua pelottaa että lopputuloksesta tulee liian oranssi. Onko kellään kokemuksia noista suihkurusketuksista?

3 kommenttia:

 1. Ihana asu+ hiukset :) Muuten, oisko mitenkään mahdollista tehdä samanlaista postausta kuin joskus ennen, siis että sun poikaystävälles esitettäisiin kysymyksiä, ja tämä vastais niihin? Ei siis mitään kuvia esimerkiksi teistä tai sellaista tarvitse!

  VastaaPoista
 2. Kerrotko edes, minkä väristä mekkoa olet ajatellut? ;)

  VastaaPoista
 3. anonyymi: Pitää kattoo:D

  anonyymi: Nudea:)

  VastaaPoista