29.8.2010

You like a quarterback your going down in the sack

I'm back! Vahingossa tuli tollanen neljän päivän postaamistauko, tosin ei ihan vahingossa vaan lähinnä siksi että oon onnistunu hankkimaan koneeni täyteen kaiken maailman viruksia ja seurantamatoja. Kone ei oo vielä ihan kunnossa enkä sais käyttää ees nettiä, mutta tässä mä nyt kuitenkin istun. Tässäpä ois pari rästiasua, eli perjantain ja lauantain asut.

Tykkäsin tosi paljon tosta asusta mut se ei vaan oo noissa kuvissa kovin edukseen varsinkaan ton ylivalottuneisuuden takia.

Lauantaina istuin iltaa tän näkösenä, nämä kuvat on huonoja puolestaan sen takia että ulkona oli jo vähän hämärää.
Kattelin tossa äsken google analyticsia, joka näyttää lukijamäärien nousseen paljon viime aikoina (terkkuja mm. teille 324 iisalmelaiselle). Hassua kyllä kun ei tunnu yhtään siltä, että lukijoita ois jo melko paljon. Johtunee ehkä siitä, että ootte tosi huonoja kommentoimaan. Voisko johtua kommenttien valvonnasta? Eihän se mitään muuta rajoita kun sen, että kommentit näkyy vasta kun mä oon hyväksyny ne. En aio ottaa kuitenkaan valvontaa poiskaan, sillä se selvästi rajoittaa ilkeitä kommentteja. Viime blogin aikaanhan mulle tuli varsinki iisalmelaisilta kaikkee paskaa, mutta nyt ei oo tullu kommenttien valvonnan takia mitään. Kaikki varmaan luulee että mä jotenkin nään kuka siellä kommentoi, mut ehei, kunpa näkisinkin.

En mitenkään voi pakottaa ketään kommentoimaan, mutta oishan se kiva jos sillon tällön jotain kommentoisitte. Ja en nyt tarkota tällä niitä ilkeitä anonyymeja, vaan ihan normaali lukijoita jotka lukee tätä blogia muuten kuin naureskelu-mielessä.

10 kommenttia:

 1. en lue enää sun blogii ku et maininnu sun ykkös fania

  VastaaPoista
 2. yhyyy nyt tais viedä ville voiton

  VastaaPoista
 3. Mä luen sun blogia,oon vaan tosi laiska tai huono kommentoimaan mitään! =) Asuista eka oli aivan ihana. <3

  VastaaPoista
 4. Ei tule oikein kommentoitua, kun aina ei jaksa vaan viestiä "ihana asu", vaikka se sitä olisikin!
  Voisit ehkä kuvata muutakin, videopostausta, kertoa enemmän juttuja? täällä siis yksi innokas lukija ilmoittautuu! :-D

  VastaaPoista
 5. Kirjoittele enemmän asioita, mihin annat oman mielipiteesi. Eli siis ota kantaa eriasioihin ja käsittele niitä täällä, niin voidaa puida niitä yhdessä. u nou?! :D Ois mukava kuulla sun mielipiteitä moniin asioihin. Tyyliin niinkuin mungolifen Anna kirjottaa paljon omasta mielipiteestä niin saa myös siitä paljon keskustelua aikaan, mikä on hyvä juttu :)!

  VastaaPoista
 6. löysin sun blogin just äsken ja ihastuin kyllä! :)) todella kivalta blogilta vaikuttaa!! selailen justiinsa sun vanhoja postauksia ja epäilen vahvasti että alan kyllä lukemaan tätä säännöllisesti.
  joo videopostaus vois olla raju juttu!

  VastaaPoista
 7. näätkö muka että mistä paikkakunnilta sun kävijäs on?

  VastaaPoista
 8. anonyymi: Joo analyticsistä nään kaupunkien lisäks kaikki maat sun muut ja että millä hakusanoilla mun blogiin on päädytty ja mikä nettiselain niillä kävijöillä on ja esim. että kuinka monta prosenttia tulee suoralla liikenteellä ja kuinka moni jonkun muun osotteen kautta tänne jne: D Kaikkee tollasta.

  VastaaPoista
 9. miten tot google analyctisii käytetää tai siis sillee mistä noi jutut näkee?:D ku ei tol bloggerin tilasto jutul ainakaa tot paikakkuntaa nää:o

  VastaaPoista