30.9.2010

it doesn't even matter how hard you try

Huhhuh että voikaan ärsyttää ja paljon. Mulla oli viime koeviikolla ruotsin koe, jonka sitten nyt sain takaisin. Luin kokeeseen enemmän kun koskaan, koska jokanen mun edellinen ruotsin koe on kussu ja nyt ajattelin et lukeminen auttais. Nyt kävi niin että lukeminen vaan pahensi. Mulla ei ilmeisesti oo perusasiat hallussa ku yläasteella ei jaksanu kiinnostaa ruotsi vaan nyt lukiossa oon vasta alkanu ''hikuttaa''. Muutenhan siis pärjään ruotsissa tosi hyvin mutta kokeet menee huonosti. Pitäs varmaan ens kerralla ottaa tukiopetusta. Koulun jälkeen kävin lohduttaa itteeni kiinalaisella ja shoppailulla. Jotain lähti mukaanki, mut ennen ostoksia tässä tulis asua. Mulla oli aamulla hiukset letillä mut aukasin ne sitten lopulta, joten siks hiukset on melko huonosti näissä.

 Miksailin vähän erilaisia raitoja ja laitoin sitten ton vähän aikaa sitten kirpparilta ostetun pitsineuleen päälle. Näytin tolle neuleelle eilen saksia niin tosta kaula-aukosta tuli tollanen kiva lörppö.

Tässä ois sit niitä kirppariostoksia tältä päivältä:
 Leopardipaita 1,5e. Mä oon tähän asti melkeinpä vihannu erityisesti leopardipaitoja ja huiveja, mut sorruin tohon paitaan ku näytti niin kivalta ja olihan toi halpakin.

Nahkaliivi 3e.

 Punainen, järkyttävä takki 3e. En sovittanu tota ja toi olikin sitten kauheen iso, enkä edes tykkää punaisesta :D Ehkä mä jotain tolle keksin.

 Tummansininen takki 3e. Toi on ihan kiva.

Kateltiin äsken äitin kanssa kirpparille myyntiin meneviä vaatteita, ja löysin sit sieltä vaatteitten seasta aivan ihanan takin. Toihan on siis kauheen pitkä, mut vyöllä kurottuna täydellinen. En ois välttämättä tarvinnu noita toisia takkeja:D
Mitäs tykkäätte asusta ja ostoksista? Nyt niitä kommentteja ku ootte taas laiskistunu hirveesti kommentoinnissa vaikka lukijamäärät on vaan kasvanu:D

11 kommenttia:

 1. Tykkäsin asusta! noi kengät varsinkin <3__<3

  ja toi uusi tummansininen takki on tosi hyvän mallinen, nätti:) mutta miksi ostit ton punaisen takin jos et pidä siitä, hölmö? :-DD

  VastaaPoista
 2. loistava päivän asu :) toi pitsineule on ihana!

  VastaaPoista
 3. aika sotkunen huone sulla:D

  VastaaPoista
 4. Petra: Se näytti hengarilla kivalta :DD

  anonyymi: Kiitoos:>

  anonyymi: Joo-o, en oikein tykkää siivota:D

  VastaaPoista
 5. haha sun huone näyttää tismalleen samalta kun mun huone soitkuineen päivineen :D Kivoja löytöjä mutta on vähän liian isoja sun päälle kun oot niin laeha !

  VastaaPoista
 6. Hirmu kiva asu, ja kaikista muista kirpparilöydöistäkin tykkäsin paitsi tosta punaisesta takista :D

  VastaaPoista
 7. Kivoja ostoksia, paitsi toi punanen takki :) ,milloin viet tavaraa kirpparille?

  VastaaPoista
 8. anonyymi: Höpöhöpö<:

  Hanna: Haha kiitti:D

  anonyymi: Huomenna:>

  VastaaPoista
 9. miks otat noi kuvat itselaukasimella, parempi ois jos ottasit ne jossain muualla ja niin et joku muu ottas ne susta-

  VastaaPoista
 10. anonyymi: Ei oo ketään joka vois kuvata, ja siihen menee aikaakin kun raahaa noi kaikki jonnekkin ulos ja sitten vaihtelee niitä jne:> Asukuvat on kyllä aina muitten ottamia.

  VastaaPoista
 11. mitä haittaa siitä on kuvat on itselaukaisimella otettu. Hyviä kuvia ne on silti

  VastaaPoista