22.9.2010

the orange dress

Tänään on ollut kyllä tosi ihana päivä. Nukuin pommiin, en löytänyt toista mustaa polvisukkaani mistään, ajoin pyörällä sateessa kouluun, olin koulussa vaan tunnin kun mahakipu yllätti ja sitten taas sateessa ajamaan kotiin. Asustakaan ei nyt sitten ole kuvia, vaikka tykkäsin siitä tosi paljon. Koska mustien polvisukkien laittaminen ei siis onnistunut, vedin jalkaan harmaat alipolvensukat jotka kuitenkin sain kiskottua polvien yläpuolelle. Eipä ne tietenkään pysyneet paikallaan, joten kokoajan oli pakko kiskoa.

Jotain hyvää tänään on sentään tapahtunut, sillä sain vihdoin aikaiseksi kattoo gossip girlin 3. tuotantokauden ekan jakson. Oon vissiin aika jälessä ku nyt vasta aloin kattomaan, mut mua vaan ärsyttää kattoo koneella sellasella huonolaatusella kuvalla ilman tekstityksiä. Mutta siis asiaan, ihastuin tai paremminkin sanottuna rakastuin tähän Serenan päällä nähtyyn maksimekkoon. Aiemmin en oo oikein lämmenny maksimekoille, mut nyt kyllä nappas. Oranssistakaan en tykkää, mut tossa mekossa se näyttää täydelliseltä. Pisteenä ii:n päällä toi viilto vai mikä onkaan, joka paljastaa kivasti säärtä. Jos tollanen mekko tulis vastaan oranssina tai melkeinpä minkä värisenä tahansa, ostaisin sen heti. Toi kuva on ihan kauheen huonolaatunen, mut en löytäny muitakaan kuvia kyseisestä mekosta.

Ihastuko/rakastuko kukaan muu tohon mekkoon?

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana!!!! Voisin ilman muuta käyttää!!

    VastaaPoista
  2. Toi mekko on tosi kaunis! ..ton mallin päällä. Mun mielestä sä usein haaveilet vaatteista jotka ei sovi sulle. Onko sun mielestä vaatteita jotka ei käy sun vartalolle? monissa asuissa sulla on vaatteita, joita oot varmaan nähny mallien päällä ja sopeuttanu ne sitten itselles, eikä mun mielestä näytä aina kovin hyvälle. Esim tollanen mekko ois varmaan ihan kamalan näkönen sun päällä, kun oot noin lyhyt ja sulla on tollanen vartalo.
    Eli kannattaa miettiä mitkä vaatteet sua todella pukee ja laittaa sellasta päälle=)!

    VastaaPoista