18.9.2010

you probably think that this song is about you

Päivän asu + kiva ylläri kaupasta, eli british vogue.

9 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu! :> Mistä tuo ristikoru on ostettu?

  VastaaPoista
 2. Miks et kirjota mtn tekstii? Blogisi on tylsä jos on vaan pelkkiä kuvia, vielä ku sun kuvanlaatu on aika pohjalla. Miks et tuo ittees ja omia ajatuksia tähän blogiin. Tulisi ehkä vähän mielenkiintoa lisää?

  VastaaPoista
 3. anonyymi: Ihan totta puhut, mut musta vaan tuntuu et kaikelle mitä sanon nauretaan täällä Iisalmessa. Ja täällä kuitenki lukee vajaa 600 ihmistä mun blogia, niin kaikki mitä sanon pitää miettii tosi tarkkaan koska en haluu että mulle nauretaan sanomisieni takia. Lupaan kuitenkin yrittää vähän petrata asian suhteen:)

  VastaaPoista
 4. älä välitä siitä mitä muut ajattelee etenkin jossain käpykylässä. Uskolla olla rohkea ja erilainen ja kertoa omat ajatukset ja mielipiteesi. Tämähän on sinun blogi ja anna niiden nauraa jotka on itse niin massaa ettei uskolla omia mielipiteitä ja juttuja tuoda esiin vaan kulkevat sieltä mistä aita on matalin! Tsemppiä Senja!

  VastaaPoista
 5. älä koko ajan jauha mitä iisalmelaiset voisivat ajatella , ON TÄÄLLÄ MUUALTAKIN IHMISIÄ JOTKA LUKEVAT TÄTÄ.....

  VastaaPoista
 6. Saako kysyy mikset hanki/oo hankkinu ripsenpidennyksiä taikka tekokynsiä?

  VastaaPoista
 7. anonyymi: Tottakai saa kysyy, ja syy on se että ripsenpidennykset on mun mielestä ruman näköset ja tekokynnet kans, ja en kynsiä edes tartte ku mulla on jo pitkät kynnet omasta takaa :>

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä olet tosi nätti ja vaikutat ihan mukavalle! En tajua miks nää jotkut jauhaa susta paskaa, kun yritän kysyä syytä niin eivät osaa itekkään sanoo mitään...

  VastaaPoista