19.10.2010

eipä mulla muuta tällä kertaa

En tykkää oikein sellasista blogeista, joissa on pärstäkuvia toisensa jälkeen (selvennykseks sille anonyymille joka kävi kommentoimassa jokaseen postaukseen missä mulla on naamakuva). Ennemmin ne kuuluu facebookiin sun muualle. Tänään kuitenkin tylsyyksissäni räpsin vähän kuvia, ja ajattelin nyt sortua tohon naamaposetteluun parin kuvan muodossa.

Joillain näyttää tosi kivalta tollaset stay-upit tavallaan polvisukkina, mut ite taidan jättää ainakin julkisilla paikoilla tolleen liikuskelun toistaseksi ainaki. Ei oo ihan mun juttu, ja saattashan tolleen kerätä katseitaki vähän liikaa.

7 kommenttia:

 1. herrajumala sulla on ihanat hiukset! <3

  VastaaPoista
 2. anonyymi: Pidennykset saa ihmeitä aikaan:D Mun omat hiukset on sellaset ohuet, lyhyet liirut niin kivasti tuo pituutta ja paksuutta pidennykset:)

  VastaaPoista
 3. toi hm neule näyttää kivalta sun päällä. saat muutenkin näyttämään kaikki vaatteet tosi kivoilta =)

  VastaaPoista
 4. hah,lol. huonopointti,totally sama asia. Sulla itelki joka postauksessa naamakuvia jote et varmaa dikkaa omastaskaa blogist. samaa mielt sen aikasemman anonkaa mit sit kirjottanukkaa!!kannattaa miettii et mittee kirjottelee

  VastaaPoista
 5. anonyymi: Joo on tosiaan joka postauksessa, sillon tällön on lähempää otettu kuva jossa pointtina lähinnä kaulakoru:D Ja sellasilla blogeilla tarkotan niitä joissa ei oikein muuta olekaan kun niitä naamakuvia ilman mitään suurempaa pointtia, mulla tosiaan keskittyy tää blogi enemmän asuihin ku naamaan että oot kyllä aika huono moittimaan. Jospa ens kerralla keksisit edes kunnon syyn mistä moittia rakas anonyymi:)

  VastaaPoista
 6. Moi!Noi stay-upit o ihanii..Sul o vielä hyvät sääret niihin... ;)
  Joo,kyl ne vois pikkasen huomiota herättää,ainakin mies puolisten.. ;D

  VastaaPoista