22.10.2010

life's a bitch, then you die

Kävin eilen hakemassa postista h&m:n ja nellyn tilaukset. Koitin nyt kerrankin esitellä ne muulla tavalla ku hengarissa.
 
 Musta, aivan ihana selästä avonainen mekko nellystä. Oon halunnu ikuisuuden tollasen avaraselkäsen mekon ja nyt vihdoin tärppäs.

 Valkee yksolkaiminen pitsimekko kans nellystä. Mietin ton kanssa pitkään mut päätin sitten tilata ton. Onneksi tilasin, koska onhan toi ihana.

Vilan raitaneule ja tämäkin nellystä. Jotenki noi napit häiritsee mua ku ne on isot ja valkeet, mut jospa mä kestän. Jos en niin ei kai se sitten muu auta ku rueta vaihtelee nappeja.
 
Sormukset h&m ja käsikorut nelly.

 
Korvikset h&m. En oo viime aikoina käyttäny oikein korviksia niin ajattelin et nyt ois jo aikakin alkaa käyttää.
 
Kengät h&m.

Lisäksi h&m:ltä tuli perus leggarit ja ens kuun puolella tulee vielä yhet housut. Palautukseen tällä kertaa lähti nellylle korkkarit ku ne ei ollu ihan sellasta materiaalia mitä luulin, sekä kaulakoru h&m:lle. Yhteensä rahaa palo 140e noi palautukset vähennettynä, mikä tuntuu kyllä aika paljolta noin pieneen määrään nähden:D Jäi mulle onneks myös tähteeks vähän rahaa. Tosiaan sunnuntaina pitäs käydä vielä viiden tunnin päivä töissä.

12 kommenttia:

 1. Toi musta mekko vaikuttaa täydelliseltä! :)

  VastaaPoista
 2. toi valkee mekko on ihana!:) paljo se makso ja minkämerkkinen? mut tosta neuletakista en kauheesti tykkää... missä oot muuten töissä?

  VastaaPoista
 3. rrrous: Se onkin kyllä melko täydellinen:)

  anonyymi: En muista merkkiä mutta hintaa oli muistaakseni 19.90:) Oon tiskaamassa, mut siis nyt vaan kolmena päivänä ja kesällä olin samassa paikassa pari viikkoa.

  VastaaPoista
 4. IHANA toi valkonen mekko! miten muuten ku nellyltä tilaa nii paljon siinä on ne postimaksut? onko ihan turvallista sieltä tilailla :)?

  VastaaPoista
 5. anonyymi: Itseasiassa mulla ei oo kyllä mitään hajua millaset ne postimaksut on:D Mut ainaki voi maksaa heti kortilla, jälkeenpäin laskulla tai sit osissa. On ihan turvallista tilata, ainaki itelläni on aina onnistunu enkä oo kuullu kenenkään muunkaan valittavan:)

  VastaaPoista
 6. oi kivoja vaatteita vaikka melko vähän tilasit. :) Sulla on hyväluusto ja hyvä kroppa mutta miks kulmakarvat on noin tummat ja noita pidennyksien latvoja hieman siistisin :) mut kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 7. anonyymi: Kiitti:) Mun mielestä kulmakarvojen pitää olla suurin piirtein saman väriset kuin hiustenkin, siks niin tummat. Ja pidennykset siistin juuri tässä pari päivää sitten:)

  VastaaPoista
 8. Täydellisiä ostoksia:)

  -Mona

  VastaaPoista
 9. Paljonkohan sulla on mennyt rahaa ostoksiis? :D

  VastaaPoista
 10. anonyymi: Varmaa aika paljon, mut oon tehny kyllä töitäki rahojeni eteen:)

  VastaaPoista
 11. voi kun kivoja vaatteita sulla!:) Mistä löytyy tuo selästä avonainen mekko, paljon makso ja miten sitä aattelit käyttää /missä tilaisuuksissa jne? ihana:)

  VastaaPoista
 12. anonyymi: Kiitti:) Nellyn mekoista ton löysin, hintaa en ikävä kyllä muista enää. Viimeksi ainakin kun katoin niin noita ei ollu enää siellä. En oikein tiiä vielä missä käytän tota, varmaan vähän juhlallisimmissa tilauisuuksissa tai sitten ihan perus pippaloissa:)

  VastaaPoista