8.11.2010

the party don't stop

Uus jakso edessä päin eikä yhtään jaksais. Jotenki masentaa toi lumi ulkona, vaikka onhan se kiva että kohta on joulu ja silleen. Ärsyttää vaan ku tulee niin aikasin pimeetä, koska on vähän hankalampi juttu ottaa kuvia hämärässä. Tänään alko tosiaan hämärtyä just sopivasti silleen, että kolmen jälkeen kuvista tuli tosi huonoja ja hämäriä. No can do, onneks mulla on aika paljon hypäreitä keskellä päivää niin voi sillon kuvata.

Mun oli tarkotus ottaa uusimmista ostoksista kuvia joita nyt on taas vaihteeks kertyny, mutta mun huoneessa oli jo niin pimeetä ettei kuvista tullu mitään. En päässy edes sisään heti ku avaimet oli sisällä eikä ees vara-avaimet ollu paikoillaan:D Mutta joo, kuvaan ne ostokset sitten keskiviikkona ku sillon mulla loppuu aikasin koulu.

Toi neule on itseasiassa yks niistä uusista ostoksista, ja toi makso 20e lindexillä alennuksessa. En tiiä yhtään paljon alkuperänen hinta oli. Tossa menee siis tolleen kivasti nahkapalat kyljessä ja ne jatkuu kyynerpäihin asti. En löytäny mun mustaa tavan hametta mistään, joten päätin soveltaa laittamalla ton vetoketjuhameen väärinpäin. Toi oli itseasiassa ihan kiva tolleen, ois pitäny keksiä jo aiemmin pitää tota noin päin. Noi asukuvat on muuten otettu mun porukoitten kameralla jolla tulee ihan ihme kuvia, siinä on asetukset jotenkin tosi huonosti koska tolla pitäs tulla parempia kuvia ku mun kameralla mut kyllä musta tuntuu että tolla mun omalla romullakin saa parempia kuvia.

Kävin äitin kanssa vähän ostelemassa uusia juttuja mun huoneeseen, ja pari koria ja taulu pitäs vielä hankkia. Noi kynttilät oli yks osa ostoksia, ja lisäks mukaan lähti mustia koreja, pari taulua ja lakanat. Ainiin ja kassalta mukaan tarttu sellanen päähierontajuttu mikä Satulla oli bb:ssä:D Testasin sitä äsken mut mulla meni vaan pää kipeeks siitä. Niin ja toi kynttiläkuva on otettu sillä mun omalla kameralla, ja tosta tuli yllättävän hyvä siihen nähden etten nää siis kuvia ottaessa että millasia niistä tulee. Ihan summan mutikassa sain otettua ton.

Mut nyt pitää lopetella, akku alkaa käydä tyhjäks ja laturi on just huollossa. Aattelin jatkaa iltaa kynttilänvalossa sinkkuelämän 6 tuotantokautta katsellessa. Good night!

P.S Minne kaikki mun aika on kadonnu? En oo kerenny lukee blogeja varmaan yli viikkoon ja nyt noita lukemattomia merkintöjä on kertyny blogloviniin peräti 686 kappaletta. Taidan siis tällä viikolla keskittyä opiskelun sijaan kahlaamaan blogeja läpi....

2 kommenttia:

  1. Toi neule on ihana! Oliskohan niitä vielä lindexillä..

    VastaaPoista
  2. Riikka: En tiiä kyllä yhtään, täällä ainaki oli enää yks jäljellä ton omani lisäks :>

    VastaaPoista