19.11.2010

random

Ihan vaan sekalaisia kuvia, jotkut uusia ja jotkut vähän vanhempia.


Noita kuvia kattoessa huomaa, että tavan kameralla tosiaan tulee melko rakeisia kuvia. En siis malta millään odottaa joulua, kun pääsee kuvailee kunnon kameralla. Jospa vaan oppisin käyttää sitä ja laittaa oikeet asetukset ja näin. Osaisko joku kertoo, että mitä juttuja mun pitäs sitten ostaa siihen järkkäriin? Niinku salamaa ja eri linssejä tarviiko olla ja mistä sellasia saa?

5 kommenttia:

 1. Suosittelen Nikonin D3000 kameraa tai sen uudenpaa mallia ehdottomasti jos haluat helppokäyttöisen yksilön. On vielä kaikenlisäksi melko edullinen tällä hetkellä :) Luulen että tulet pärjämään saamasi kameran kiinteällä salamalla. Ja jos erilaisia linssejä kameraasi haluat niin niitä löytyy ihan valokuvausliikkeistäkin.

  VastaaPoista
 2. Noh, riippuu ihan siitä ostatko pelkän rungon vai ns koko paketin. :) Suosittelen että ostat semmosen paketin missä tulee runko ja objektiivi samassa. eli periaatteessa kamera on kuvausvalmis. tietysti muistikortit yms hommattaessa :) Alussa varmaan objektiiviks riittää se perus 18-55mm putki :) ja näitä myydään ihan gigantissa yms. Salaman ostoo kannattaa aattella sittenku huomaa että oisko siitä mitään hyötyy omille tarpeille. :) Jalusta on kans hyvä homma ;) toivottavasti oli jotain hyötyä :)

  VastaaPoista
 3. Ostin juuri Canonin 500D-digijärkkärin ja on ollut ihan huippuhyvä! Hinta oli hiemankirpaiseva (599e), mutta on kyllä ollut koko rahan arvoinen. Itselläni on toistaiseksi vain 18-55mm putki, ja hyvin olen sille pärjäillyt. Uudet objektit pääsevät tosin oman joululahjalistani jatkoksi.. :)

  -Tanja
  http://tanjasvita.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Repesin senja, aika hyvä " ja eri linssejä tarviiko olla" :DD tarkotat varmaan objektiiveja. Kannattaa ostaa joku perussetti, sitten myöhemmin niitä objektiiveja yms, koska ne on aika pirun kalliita about 500e, ainakin mitä omaan kameraan katoin. Mä suosittelisin kyllä Canonin kameraa, en tiiä mutta musta noi nikonin kamerat on paskempia. :D

  VastaaPoista
 5. Repesin mennni, taidat itekki olla oikee ammattilainen. Objektiivi on enkuks lens ja siks ei oo mitenkää outoo sanoo suomekskaa linssi. Ja 500 euroo on aika suppeesti arvioitu, objektiivien hinnat vaihtelee 100 eurosta johonki 20 000 euroon. Sulla on vissiin paljonki kokemusta sekä nikonin että canonin kameroista?

  VastaaPoista