18.11.2010

you got to be kidding me

Ei tää voi olla enää ees todellista, onnistuin ilmeisesti rikkoo porukoittenki kameran mikä mulla nyt on ollu siis käytössä:D Se toimii kyllä ihan normaalisti, mut kuvien ottamisen jälkeen ku on sammuttanu sen ja sit laittanu uudestaan päälle, nii kuvat onki kadonnu. Toivottavasti se vika ois nyt vaikka muistikortissa...

Sen takia postauksia ei oo nyt siis näkyny, ku en oo saanu kuvia asuista. Turhan takia otin kolmesta asusta kuvat ja nyt vasta tajusin et se vika on kamerassa eikä esim. tietokoneessa ku sen mukaan niitä kuvia ei löydy. Mutta good news, sain jotenki sen mun oman kameran ees toimii! No jotenkin ja jotenkin tosiaan, ei siinä edelleenkään näy mitään eikä saa salamaa pois päältä tai vaikkapa ajastinta päälle... Mut ottaa se silti kuvia. Pitääpä siis koittaa sillä ottaa huomenna ja hankkia uus muistikortti siihen toiseen kameraan ja pian.

Mutta sitten asiaan; tein tossa pieniä muutoksia mun h&m:n tilaukseen. Tilasin sieltä siis jo joskus kuukausi sitten housut, jotka ois tullu vasta joulukuussa. Nyt otin ne kokonaan pois ja tilasin ne eri värisenä.

Noista tilaukseen lähti siis noi housut, noi alemmat kengät sekä toi kangaskassi. Oon vähän kahen vaiheilla noitten kenkien suhteen, ku en osaa päättää tilaisinko noi ylemmät kengät. Ne on kallimmat mut on ne ehkä vähän hienommatki. Mulla oli äsken ihan kauheet itkupotkuraivarit ton neuletakin suhteen; ensinäki siitä ei ollu enää kokoja mut olisin ollu valmis tilaamaan sen L-koossa, mut sitten on vielä se ongelma että toi ois tullu vasta joulukuun puolessa välissä. Toi on aivan ihana ja just sellanen pakko saada -vaate, mut en tiiä sit onko järkee oottaa niin pitkään varsinki ku toi on luultavasti auttamattomasti liian iso.

Mitä mieltä te ootte noitten kenkien ja neuletakin suhteen? 

Tuli taas vaihteeks nukuttua ihan överipitkät päikkärit, joten nyt aattelin rueta kattoo vielä Gossip Girliä ku ei väsytä yhtään. Oon nyt neljännessä tuotantokaudessa menossa ja nyt starttaakin sitten 8 jakso:)

5 kommenttia:

 1. Tuo neule on kyllä ihan tajuttoman kiva! mutta en sitten tiiä onko järkee tilata väärässä koossa ja oottaa vielä niin pitkään että se sitten tulee? mutta eihän sitä tiiä jos niitä tulis lisää pienemmissä koossa? :)

  VastaaPoista
 2. laura: Voi kun tuliskin, en vaan oikein usko ku toi on alessa :s

  VastaaPoista
 3. Toi neule on tosi kiva, mut onko järkee tilata liian isoo vaatetta ja vielä ku joudut oottamaan tosi kauan. Tulee sinne vielä jotain uusia yhtä kivoja neuleita. :)
  Mun mielestä sun ei kannata tilata nuita kenkiä, koska jos tilaat noi toiset ja noi on tosi nätit ja sit sähän sait ihan vähä aikaa sitten ne yhen tosi hienot korkkarit. =)

  VastaaPoista
 4. Sullahan on jo aika paljon nilkkureita, miten ois välillä jotkut pitemmät saappaat? Sopis varmasti todella hyvin. :-)

  VastaaPoista
 5. anonyymi: Mulla on ylipolvensaappaat ja taitaa olla jossain jotain muitaki saappaita, mut jotenki tykkään nilkkureista enemmän:D

  VastaaPoista