13.12.2010

I love the way you do it 'cuz you do it so crazy

Mulla oli tosiaa viikonloppuna viimeset kenraalit ja viimenen näytös mun osalta. Eka näytös ei ois voinu mennä enää huonommin, sooloilin vähän omiani siellä... En tajuu sitä et mikä siinä on, et sillon ku tietää et ei oo ketää tuttuja kattomas niin tekee heti huonommin eikä ajattele yhtään mitä tekee. Toka näytös meni onneks paremmin, mitä nyt vähän nyyhkytin siellä lavalla ku oli niin haikeeta.

En tiiä et mitä teen nyt tästä eteenpäi ku haluan tottakai jatkossaki tanssia, mut tosiaan vähemmällä voimistelumäärällä. Oon miettiny et alkaisin ohjaa Sannan kanssa, ja siihen mä sitten varmaan päädynkin jos en mene sitten tavan ryhmään. Mut onko enää edes 16-18v ryhmää iinassa?

Tänään mulla oli luvassa yh:n koe ja tollastapa oli päällä. Jatkossaki tuun pysyttelee varmaan näissä ''kaks kuvaa'' postauksissa, koska tykkään ite esim. modette.se blogeista just siks että monessa niissä pysytään yhessä tai kahessa kuvassa, eli on helppoo vaan selata sellasenaan. Muutenkaan en oikein tiedä mistä ottaisin kuvia, ja ei nyt tällä mun nykysellä kameralla kannata ainakaan pahemmin kuvailla kiitos laadun... Luultavasti kuvailen sitten enemmän järkkärillä, sillä onhan hyvälaatusia kuvia paljon kivempi katella.

Yleensä pukeudun koeviikolla ihan vaan vaatteisiin jotka tulee ekana vastaan, mut nyt on pakko vähän panostaa että saan asukuvia tänne. Kohta nimittäin alkaa vissiin aika pitkä tauko joululoman takia, koska tuskin mulla sillon on pahemmin mitään postailtavaaa.

13 kommenttia:

 1. Voi tuo koru on ihana, mistä se on? =)

  VastaaPoista
 2. Iinassa ei enää 16-18v ryhmiä, itelläki jäi tanssi sen takia..

  VastaaPoista
 3. voitko laittaa tänne jonku teidän ryhmän esityksistä? olis kiva nähä!:))

  VastaaPoista
 4. suvi: seppälästä:)

  anonyymi: no voi hitto:s jospa tulis sitten ens syksynä

  anonyymi: ei mulla oikein oo mitään onnistuneita videoita, pitää kattoo jos löytäisin jonkun:D

  VastaaPoista
 5. harmittaako ku et päässy sinne ulkomaille sen sun entisen tanssiryhmän kanssa? miks et ollu sillon parivuotta sitten niiden kaa ulkomailla?

  VastaaPoista
 6. Oon ite venaillu jo pari vuotta, että järjestäisivät ryhmiä vanhemmillekkin. Laitoin siitä kans Iinalle viestiä, mut sanovat ettei riitä ohjaajat, eikä muutenkaan kuulema kannattavaa...

  VastaaPoista
 7. anonyymi: ei harmita, enkä sillon edellisellä kerralla yksinkertasesti vaan halunnu lähteä:)

  anonyymi: aijaa :s mä rupeen nyt varmaan ohjaamaan mut en kyllä ajatellu ihan oman ikäsiä ohjata, ku muutenki oisin mielummin ite siellä oman ikästen ryhmässä tanssimassa:)

  VastaaPoista
 8. Sulla on niin kiva blogi! Kiva ku kerrot iha tavallisia juttuja päivästäs yms. :)

  VastaaPoista
 9. TANSSILLINEN VOIMISTELU 16-19 v

  ma 19.00-20.00 Lyseo, yläsali

  - Riikka Moisanen


  on iinalla ryhmä yli 16 vuotiaille:)!

  VastaaPoista
 10. iinan sivuilta:
  TANSSILLINEN VOIMISTELU 16-19 v
  ma 19.00-20.00 Lyseo, yläsali
  - Riikka Moisanen

  :)

  VastaaPoista
 11. anonyymi: Kiitti tiedosta:) mut eihän 16-19v ollu nyt iinan näytöksessä esiintymässä ollenkaan? haluisin kuitenki edelleen esiintyä niin aika huono jos se ryhmä ei esiinny näytöksissä

  VastaaPoista
 12. Samaa mietin ite, haluisin kuitenkin esiintyäkin, Iinan näytöksissä oli aina nii huippu fiilis. Ja niitä aina odotti kummiski...

  VastaaPoista
 13. kyllä esiintyy tuokin ryhmä, eivät vaan nyt syksyks tehneet ohjelmaa, kun keskittyivät treenaamiseen:)

  VastaaPoista