30.12.2010

just wondering

Mietiskelin tossa et pitäskö mun tehä ihan kokonaan uus blogi eri osotteeseen eri nimellä, ku kuitenki tää nykynen on vaan täynnä noita huonolaatusia kuvia ja muutenki kaikkee tyhmää. Ois jotenki kiva alottaa ihan puhtaalta pöydältä, ku jotenki tuntuu vaan yheltä isolta häpeäpilkulta noi vanhemmat postaukset.

Tän blogin nimiki on vaikee ja tuskin kukaan osaa kirjottaa tota oikein (ainakin mitä oon kattonu noita hakusanoja millä tänne blogiin on päädytty), joten ois kiva jos olis joku lyhyempi nimi. Tein yhessä vaiheessa blogin nimellä wear it out, joka siis oli olemassa vaan yhden illan ku tulin katumuspäälle. Jotenki se nimi on kiva, mut jotenki taas tosi tylsä. Haluisin kuitenki jotenkin ees erottua muista blogeista, ku noita samannimisiä on varmaan miljoona.

Mut kysynki nyt teiltä että mitä mieltä ootte, kannattaisko mun tehä uus blogi vai jatkaa tätä nykystä? Niin ja jos ootte sitä mieltä et kannattaa tehä uus blogi, niin nimiehdotuksia kiitoos!
Huomenna ois luvassa iskän 50v juhlat joissa mun pitää räpsiä kuvia, katotaan jos saisin tännekkin asti jotain kuvia laitettua:) Ei oo tosiaan tullu mitään ihmeempiä vielä tolla kameralla kuvattua, itestänikään en oo räpsässy vielä yhtään kuvaa.

PS. perjantaina tahkolle! suunnitelmat oli tähän asti vähän auki uuden vuoden suhteen mut asioilla on onneks tapana järjestyä:)

10 kommenttia:

 1. musta uuden blogin tekeminen on vähän turhaa, koska kyllähän ulkoasua voi muokata ja nimenkin vaihtaa, vaikka pysyisi saman osoitteen alla. Tuntuu, että ne jotka tekee uusia blogeja jatkuvalla syötöllä tekee sen vaan blogilistan sijoituksen nouseminen tavoitteena - säälittävää. :(

  ja mä ainakin pidän sun blogin nimestä, se on erilainen ja erottuu muista perusblogeista. Ja itse tykkään selailla vanhoja postauksia ja asuja vaikkapa kesältä :)

  VastaaPoista
 2. tee uus blogi, mutta pidä vanhakin näkyvissä.

  VastaaPoista
 3. Minusta se piece of me oli hyvä blogin nimi, jos olet uutta blogia suunnittelemassa. Muista vain ilmoittaa sitten täällä blogissasi uudesta osoitteesta, niin me vanhatkin lukijat osataan sinne! :-)
  En malta odottaa sinun asukuvia tuolla uudella järkkärillä!

  VastaaPoista
 4. jatka tätä samaa :)

  VastaaPoista
 5. Jatka samaa. Mitä sitä turhaan poistamaan ja tekemään uutta. Näkeepähän miten oot kehittyny bloggaajaana. Ja on myöhemmin varmaan kiva katella vanhoja postauksia itsekkin. Tee vaikka kokonaan uus ulkoasu jos jotain uudistusta tekee mieli tehdä. Sulla on kuitenkin jo varmaaan ihan kivasti lukioita tässä nykyisessä ja hyvässä blogissa :D

  VastaaPoista
 6. Jatka tätä. Vanhempia postauksia on kiva lukea ja tää nimi on erikoinen ja osuva!:)

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä tää blogi on hyvä ja tykkään sun vanhoistakin postauksista :> älä turhaan uutta tee, niin saa lukea näitä juttuja jatkossakin! :>

  VastaaPoista
 8. munkin mielestä jatka samaa, näkee ainakin kehityksen ja muutenkin, on tää ollu sulla sen verran pitkää jo. voithan sä vaikka banneriin vaihtaa blogin nimen jos haluut, ja muutenkin ulkoasua muokata :)

  VastaaPoista