14.12.2010

love to be hated

...or not.
Laitoin tänään pitkästä aikaa päälle mun ekana ostetun ruutupaidan, joka muute taitaa olla ainut mun ruutupaidoista joka ei oo kirpparilta tai sitten Roopelta lainattu. Ulkona tosiaan vallitsee ihan älytön pakkanen, mut päätin siitä huolimatta laittaa sukkikset. Enpä mä muuten oo ollukkaan ulkona ku suunnilleen koulu-ruokala välillä. Nyt kyllä tekis terää matkustaa jonnekki lämpimään.


Pakko laittaa vielä Irinasta kuva sen uus pooloneule päällä, voi toista. Pitäs varmaan joskus laittaa kuvaa missä Irinalla on mun sille ostama burberryn takki päällä, siinä on karvahuppu ja väriltään se on beige ja hupun sisäosa on tietysti burberry-kuviota. Se on varmaan oikeesti joku chihuahualle tarkotettu, mut toi meijän vauva on sen verran pieni että menee kyllä koon puolesta hyvinki chihuahuasta... Toivottavasti kirjotin ton nyt oikein, on aika vaikee sana:D
Nyt oiskin sitten kaks päivää vapaata ja perjantaina sitten enää historian koe. Laitoin tossa eilen mun ens jakson kurssit ''järjestykseen'' ja voin kyllä kertoo että ei kovin hyvältä vaikuta.

2 kommenttia:

  1. Mä seurasin sun blogia joskus sillo ennen ku siitä tuli salasanallinen ja oon iha innoissani ku löysin sun blogin uudestaan :D Tykkään sun tyylistä tosi paljon!

    VastaaPoista
  2. voisitko tehdä sellaisen postauksen mitä monissa blogeissa näkyy, että lukijasi saavat linkittää blogiosoitteesi sinulle ja sinä valihet niistä top 5 ja esittelet ne blogissasi!

    VastaaPoista