8.12.2010

seasons come and go but I will never change

Oon ihan rakastunu tohon otsikon kappaleeseen. En oo ladannu tota edes koneelle, mut toi on tullu radiosta aika monesti. En tiiä miks, mut mulla on aina aamusin radio päällä ku meikkaan jne. Jotenkin vaan kivempi ku kuulee musiikkia samalla.
En oo pahemmin laittanu ulkovaatteista kuvia tänne, ja jotkut on ihmetellykin että oonko oikeesti aina niin vähissä vaatteissa liikkeellä. Mulla on tällä hetkellä kovassa käytössä toi kirpparilta löydetty takki, sillä mun muitten takkien nappitilanne on melko heikko... En tajua minne ne napit aina häviää. On tostakin kyllä yks nappi lähteny, mut ei se oikeestaan haittaa ku se ei oo siinä kiinnityspuolella. Ton karvahommelin ostin suunnilleen vuosi sitten h&m:n nettikaupan alesta. Kävin tossa yks päivä kattelemassa tän vuoden aleja h&m:n nettisivuilla, ja tekis kyllä kovasti mieli tilata joululahjaks sieltä vaatteita, mut toisaalta houkuttaa enemmän tilata ulkomailta ku kaikilla on kuitenkin ne samat vaatteet.

Jouduin tänään kävelee harkkoihin, kunnes huomasin että meillä ei ookkaan lukiolla harkat vaan melkeinpä toisella puolella kaupunkia. Noh jotain hyvää sentään siitä ettei ollu kyytiä, nimittäin porukat oli Kuopiossa ja toi mulle subwaysta subin. Vois pikkuhiljaa tännekkin tulla se subway...

Nyt gossip girlin uusimman jakson pariin:)

4 kommenttia:

 1. Sinun blogia on kiva lukee :) ja seurata millaisia asuja puet päällesi, iisalmi on pieni paikka ja täällä vähänkin eritavalla pukeutuvista mainitaan, niinkuin sinusta ja kaveristasi että olette "tekstiilikaksoset" ja kopioitte tyyliänne jostain blogeista. Mut ei kiva tyyli ja rohkeeta tälläsessa tuppukylässä olla erilainen ja pukeutua just niinku haluaa :D!

  VastaaPoista
 2. anonyymi: Kiitti kommentista:) en kyllä ihan ymmärrä että miten niin tekstiilikaksoset ku ei oo ku muutama samanlainen vaate ja ei kuitenkaan käytetä niitä ihan samalla tavalla. Ja ite en ainakaan kopioi mistään suoraan, mut saan tottakai vaikutteita muitten asuista ja vaatteista:) jostain kai ihan normaalistikin pukeutuvat ihmiset niitä vaikutteita ottaa:D

  VastaaPoista
 3. hei onko noi bannerin kuvat muuten susta itestä vai ootko ottanu ne jostain? :) noi kengät nimittäin on aivan ihanat.!

  VastaaPoista
 4. anonyymi: Oon ottanu noi weheartit.comista :)

  VastaaPoista