15.12.2010

wednesday inspiration

Oon löhöilly vaan koko päivän ja kattonu telkkaria pitkästä aikaa, sillä mulla ei ollu netti käytössä. Huomenna ois vielä toinen vapaapäivä ja ajattelin näyttää ompelukoneelle taitojani, ja voishan sen historian kirjanki avata. Luin kyllä tänäänki, mut taisin lukee huonosti ku ei jääny yhtään mitään päähän.

Mitä mieltä ootte muuten tosta haku-systeemistä tossa sivupalkissa? Oisko kätevämpää jos laittaisin näihin teksteihin tunnisteet ettei tarttis hakua käyttää ku ettii jotain?

P.S Kattelin tossa google analyticsiä piiiiiiitkästä aikaa (en oo uskaltanu käydä siellä) ja sen mukaan täällä on käyny jo 1323 iisalmelaista... Huhhuh, ei oo kivaa.

15 kommenttia:

 1. miks kirjotat blogii jos et halua et ihmiset lukee sitä?

  VastaaPoista
 2. anonyymi: tottakai haluan et ihmiset lukee mut oishan se kiva jos jotenkin vois laittaa jonkun eston ettei kukaan täältä lukis:D

  VastaaPoista
 3. No kaikki pitää tätä sinun blogia täällä Iisalmessa vaan täytenä läppänä. Muut iisalmelaisten blogit on ihan normii, mutta sun blogia kaikki vaan lukee, koska tää sun blogi ja sä oot niin läppä.

  VastaaPoista
 4. Miks ei Iisalmelaiset? :) Ei ne kaikki sua tuomitse! Itsekin Iisalmesta ja luen tätä mielenkiinnosta, en mitenkään muuten : > Sun ei pitäis vaan välittää, ääliöt dissaa : >

  VastaaPoista
 5. anonyymi: mikset kommentoi omalla nimellä ku tiedän kuka oot:D

  anonyymi: as you can see, kaikki ei oo samaa mieltä:) mut kiitti!

  VastaaPoista
 6. joo muiden iisalmelaisten blogit EI oo läppiä :D:D:D::D:D:D:D:D:DD

  VastaaPoista
 7. No dude, jokainen pitää omanlaistaan blogia? Ei tartteis anonyyminä tulla dissaa siitä? huoh.. epäkypsää. Jatka vaan Senja samaan tahtiin : )

  VastaaPoista
 8. mun mielestä tämä on iisalmelaisista blogeista lähes ainoo joka _ei_ oo läppä. ite oon iisalmesta ja tykkään kovasti sun blogista :)

  VastaaPoista
 9. samaa mieltä et tää just ei oo läppä niinku muiden iisalmelaiste

  VastaaPoista
 10. Oh det var jätte roligt att komma läsa din post. Nu jag vet varför en anonym hade lämnat någon dumma kommentar på min blogg. Reps. Visiin sama joka oli tännekkin kommentoinu ku taas mulle kävi susta kommaa kirjottaa :-ooo To be honest I was quite surprised! xDDDDDDD

  VastaaPoista
 11. mennni: haha kävin lukee, vaikuttaa tosiaan et sama ihminen kyseessä:D en tajua miten joku jaksaa, vois olla elämän hankkiminen paikallaan sillä henkilöllä

  VastaaPoista
 12. no itse olen samaa ajatellut vois ens kerralla sitä ehottaa :DD

  VastaaPoista
 13. miten toi google analytics toimii oikein?

  VastaaPoista
 14. anonyymi: siitä on jo toosi pitkä aika ku rekisteröidyin sinne, mut muistaakseni ku sinne teki tunnuksen niin siinä tuli sellanen koodi mikä piti sitten laittaa blogiin ja sitä mukaa siellä sitten alko näkymään kävijämäärät sun muut. se on aika helppokäyttönen:)

  VastaaPoista