25.12.2010

xmas

Nyt se jouluaatto on sitten taas ohi ja tylsyys alkaa. Onhan se kiva että on loma, mut joulun pyhinä iskee vaan aina kauhee tylsyys. Maanantaina pitäs raahautua töihin... En tiiä onko työt vai tylsyys kamalampaa, veikkaan jälkimmäistä.
 Tollaseltapa meillä eilen illalla näytti. Ruuan jälkeen käytiin hautausmaalla ja sitten alkoki lahjojen jako. Meillä menee lahjojen jako yleensä melko myöhään, eilenki jaettiin lahjat vasta vähän ennen yheksää. Lahjojen jälkeen ruettiinki sit pelaa aliasta, jossa väsymys loisti juttujen tasosta läpi aika selvästi....

Sain tänä vuonna melko pikku juttuja lahjaks sen järkkärin takia, mut oon tyytyväinen kaikkeen mitä sain eikä jääny mitään puuttumaan.
 Tossa ne kaikki lahjat nyt sit on, paitsi tietysti järkkäri joka ei oo kerenny tulla vielä, yks kirja sekä tietysti vaatteet joita tilasin lahjaksi saamillani rahoilla. Niistä sitten lisää alempana.

 Sain kuin sainkin uggit, jotka nyt sitten pääsee kotikäyttöön+kauppareissuille. En nyt mee vannoo ettei noita joskus nähtäs koulussaki mun päällä, vaikka se ajatus tuntuuki melko kaukaselta ainaki nyt. Noissa on siis taitettavat varret ja sellanen pörrövuori sisällä.

 Antti Asplundin ristikoruki kerkes tulla jouluun mennessä. Voin varottaa jo että tuutte näkee tota mun kaulassa kyllästymiseen asti, varsinki ku oon hävittäny sen hopeen ristikorun jota näitte ennen kyllästymiseen asti. Lisäks tossa kuvassa näkyy yösortsit, kynsilakkoja 3kpl, hiuslakka ja tietysti suklaata.

 Sain kans toivomani tigin shampoon ja hoitoaineen, joitten mukana tuli kiiltosuihke. Siveltimiäkin toivoin ja sain, äiti tietysti fiksuna unohti niihin hintalaput. En tällä kertaa toivonu ku meikkivoide- ja huulipunasiveltimiä, koska luomivärisiveltimiä mulla on jo vähän liikaakin.

Roopelta sain tollasen söpön ihaa-pehmolelun jota mä siltä toivoinkin. Siskoltani sain cosmoja + cosmon mieskalenterin:D

Lahjarahat pistin jo tosiaan menemään nettikauppoihin ja tällastapa sieltä nyt on tulossa:
Eli asokselta tilasin maastonvihreen reikäneuleen (ei oo kovin edukseen tossa kuvassa), tollasen lörppö kauluspaidan sekä mustat vetoketjuilla(?) varustetut haaremihousut. Ginalta tilaukseen lähti ihan vaan leggarit.

Oisin halunnu kovasti tilata uudet korkkarit, mut en löytäny mistään nettikaupasta kivoja ja kohtuuhintasia. Asoksella olis ollu yhet ihanat mut niistä oli tietysti koot loppunu. Kenkien ostaminen siirtyy siis seuraavaan Kuopion reissuun. Mä ootin innolla nellyn aleja ku yleensä siellä on ollu kivoja kenkiä alennuksessa, mut nyt siellä ei jostain syystä ollu mitään kivoja umpinaisia korkkareita. Peeptoella ja kaiken maailman aukoilla varustettuja kenkiä oli siitäkin eestä, mut ne ei oo kovin käteviä näin talvella. Ne nauhalliset kiilakorkkarit oli loppunu mitä sillon aiemmin kattelin :( Ainiin selasinhan mä eilen ebaynki kenkätarjontaa läpi ja löysin vaikka mitä kivaa, mut postikulut Suomeen ei sitten ollutkaan niin kivoja... Suurimmassa osassa postikulut oli 35 dollaria, ja sillä hinnalla ois saanu pelkästään jo kengät.

EDIT: Unohdinkin mainita että forever21 toimittaa nyt suomeen ilman tullimaksuja, kattelin ite mitä voisin tilata sieltä niin postikuluja ei ois niistä tullu ku 6e. Eli jos joku haluaa tuhlailla lahjarahojaan tai muuten vaan niin kannattaa käydä katsastaa forever21:n valikoima, siellä on kaikkee kivaa ja halvalla:)


Mitäs te saitte lahjaksi?

8 kommenttia:

 1. paljoks noi dollarit on sit eurois? niiku 1dollari paljo se on? ku jokapaikas sanotaa eri luku :s

  VastaaPoista
 2. kiva on tuo ristikoru! paljon maksoi? <:

  VastaaPoista
 3. millasen järkkärin tilasit muuten :) tosi kivalta näyttää toi asoksen tilaus, kelpais mullekin :: >

  VastaaPoista
 4. anonyymi: ainakin siltä sivulta mistä mä katon noi niin on et yks dollari on 0.76e. eli 35 dollaria on 26.68e :)

  johannasd: 30e+5e toimituskulut:)

  anonyymi: olympuksen e510, siitä on kuvaa tuolla jossain aiemmassa postauksessa<:

  VastaaPoista
 5. tee videopostaus please, ois ihan huippua! Ois siistiä!! :DD

  VastaaPoista
 6. joo tee pliis videopostaus! :DD ois siistii! :)

  VastaaPoista
 7. videopostausta kehiin. Kerro vaikka joulunkuulumiset videolla ja kerro uudenvuoden suunnitelmat ! :>

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus :) Sinun blogista on tullut lähiaikoina mielenkiintoisempi lukea! enemmän kuvia ja teksiä niin jaksaa seurata!

  VastaaPoista