5.1.2011

just sing a little song

Tulin just salilta ja oon ihan poikki kahden päivän tiukan salitreenin jälkeen. Saas nähdä miten kauan tää mun kuntoiluinto jatkuu, jospa nyt edes niihin vanhojen tansseihin. Tänään oli muuten ekat tanssiharkat ja kiitos Roopen lyhyyden me ollaan ekoja siinä esittelyjutussa, bolognesekohan se nyt oli:D No osaapahan äiti olla valmiina kameran kanssa ku tietää millon kuvata.

 Sori tosta ekasta kuvasta, sain pari kuvaa ilman salamaa otettua mut näytin kauheelta niissä. Jostain syystä vaihdoin asetukset sitte manuaalille ja ilman salamaa kuvista tuli pimeitä ja laitoin salaman päälle. En tajua miten noi alemmat kuvat sitten näyttää ihan normaaleilta mut toi ylin on tollanen pimee vaikka siis kaikki nuo on manuaalilla ja salaman kanssa kuvattu.

Eilen postista tuli myöhäinen joululahja, eli gossip girl -kirjasarjan kahdeksas osa, jota ei oo suomennettu vielä joten tilasin ton englanniks. Noita kirjoja on jo vaikka kuinka monta suomentamatta, en tajua miks.

Ostin eilen uusimman ellen, oiskohan ollu britannian elle. Joka tapauksessa törmäsin siinä tohon kivaan kuvaan Kate Mossista, toi päätyy varmaan seuraavaks mun seinälle kehyksiin.

Nyt vois nukkua vaikka päikkärit, meni taas vaihteeks nukkumaanmeno aikas myöhään eilen. Ainiin jes vapaapäivä huomenna! Mulla on viikonloppuna töitä niin saapahan edes huomenna nukkua pitkään.

11 kommenttia:

 1. etkö oo vielkään oppinu käyttämään sitä kameraasi?
  hei huomasin että moni muukin on toivonut videopostausta. Se ois huippu. Sun blogillasi on muitakin ku iisalmelaisia lukijoita ja uskolla olla sellane mikä oot. En oo ikinä kuullu sun ääntä, mutta veikkaan, että se on lähes normaali. Tuntuu vaan välillä että yrittämällä yrität saada kaikesta haloota ja yrittää näyttää et kaikki inhoo yms. outoo..

  VastaaPoista
 2. anonyymi: en mä oo sanonu että kaikki mua inhoo, tiiän vaan että on ihmisiä jotka repis hirmu naurut jos tekisin videon mut en vaan haluais suoda sitä iloo niille:)

  VastaaPoista
 3. hei kirjotetaanko se tanssin nimi noin? :D mä oon aina luullu että se on poloneesi, jos tarkotit sitä jotain juttua, missä ne parit kävelee silleen peräkkäin ja rinnakkain yms. :D

  VastaaPoista
 4. anonyymi: ei mitään hajua, ainaki se lausutaan noin:D

  VastaaPoista
 5. ei sitä kyllä sanota noin, eikä tosiaan kirjotetakaa!

  VastaaPoista
 6. anonyymi: don't blame me, meijän liikunanope kyllä sanoo ja aika moni muukin sen noin:D mut niinku jo sanoin niin mulla ei oo mitään hajua mikä sen tanssin oikee nimi on tai että miten se kirjotetaan

  VastaaPoista
 7. VIDEOPOSTAUS! sun blogin taso paranis vielä entisestä jos toisit jotain uutta mukaan esim just videopostauksia.

  VastaaPoista
 8. bongasin äsken sun blogin ja voi että oot super sulonen! ihana blogi sulla ja upeita asuja ja kuvia ! :)

  VastaaPoista
 9. teet videopostauksen ! nimittäin eräs iisalmelainen "blogittajakin" tekee videopostauksia ja ne on noloja.. sori nyt vaan sen tyypin puolesta. mutta et voi olla niin nolo! :D

  VastaaPoista
 10. Hei!

  Blogiisi eksyin MouMou:n blogin kautta, suoraan postaukseen, jossa puhuit vaatteiden sopimista tietyn kokoisille ymym. ja mainitun anonyymin kuvailut sinusta ''tavallista isokokoisempana'' särähtivät pahasti korvaan kun näin kuvasi! Ihan kommentoida piti asiasta, sen verran ärsyttämään moinen laittoi.
  Mutta herran jestas nainen, sinulla jos jollain on mitä täydellisin kroppa! Sietääkin olla ylpeä! (:

  -jenny

  VastaaPoista
 11. Ihan pakko tähän väliin sanoa, et sen tanssin voi sanoa/kirjottaa ihan kummin vain. Bolognese on se "original" ja Poloneesi on siitä suomennos. Ihan oikein meni! :)

  Pakko sanoa, et vau mikä blogi. Löysin tän joku päivä sattumalta ja päätin et luen koko blogin alusta loppuun ja kahden päivän jälkeen oon tässä :) Hitsi ku on mielenkiintonen ja ihana blogi. Ja sun tyyli - vau! Oot kyllä tosi kaunis pimatsu ja ihania vaatteita. Rakastan sun tyyliä. Jatka samaan malliin, oot upea nainen!
  Ja oon iteki pienelt paikkakunnalt, tien milt tuntuu ku ei saa olla "oma ittes" tai heti tullaa haukkumaa, mut oot tosi rohkee ku jaksat sanoo vastaan ja silti pitää blogii. Itelle suurin syy miksen pidä blogii on se, et tien millane metakka siit tulis =) Mutjoo, oot ihana <3

  VastaaPoista