2.1.2011

new year

Tahkon reissusta selvitty ja vieläpä suhteellisen hyvin. Ainut iiiso miinus on se, että mun antti asplundin ristikoru päätti haljeta keskeltä kahtia ja vieläpä ensimmäisellä käyttökerralla... No mut ei hätää, uus on tulossa. Tuli muuten todettua että tiukka mekko ja joulukilot ei oo mikään paras yhdistelmä. Pitää siis vissii rueta karistaa vähän noita kiloja salilla et on sitten kuosissa vanhojen tansseissa. En muuten oo muistanukkaan kertoo uusinta käännettä mun vanhojen tanssimekkojupakassa (kiva sanahirviö). Mulle tuli sähköpostia et ne tekee mulle kokonaan uuden mekon koska se mun mekko on tällä hetkellä jossain ties missä ku se tyyppi jolle mun mekko oli vahingossa lähteny oli lähettäny sen mekon takasin sinne valmistajalle, ja koska postikulut tulis kalliimmaks ku uuden mekon tekeminen niin ne pääty nyt tekee mulle uuden mekon. Onneks se lähtee tulemaan tänne ylihuomenna, muuten vois tulla aika paniikki...

Mut tässäpä ois vielä kuvia sieltä tahkon reissulta, ei tullu otettua kuvia muualla ku meijän huoneistossa ku en uskaltanu ottaa kameraa mukaan minnekkään ku se ois menny kuitenki rikki. Yövyttiin Tahko spa suitessa, joka oli muuten ihan sika hieno. Ei se mikään halpakaan kyllä ollu, mut meillä oli ''vähän'' ylilastia 4+2 hengen huoneistossa.
Ei kait tässä muuta, huomenna koulu kutsuu ja ekat asukuvat tolla järkkärillä. Ois varmaan jo korkee aika opetella ne asetukset, tähän asti käytössä on ollu vaan automaattiset asetukset ja parempaa jälkee tulis vissiin muilla asetuksilla.

Nyt pitäs sit selvitellä pilalle menneet pidennykset, jotka ton reissun aikana meni ihan hampuks varsinki harjaamisen jälkeen. Mites muuten teidän uv meni?

13 kommenttia:

 1. hyvää uutta vuotta!<3

  sun blogis on ihana!! ootan vaan parempi laatusii kuvii ku on uus kamera::)
  vooi eei et se ihana risti halkes mut hyvä et on uus tulossa;)
  voisitko joskustehä meikki postauksen/videon?:) nimittäin tuo silmämeikkis on UPEE!

  VastaaPoista
 2. hyvää uutta vuotta!<3

  blogis on ihana !!
  voisitko tehä joskus videon miten teet silmämeikkis?:)
  se on ihana::)

  VastaaPoista
 3. Itekin olin tahkolla uv:n, ja melkein tuli jäätymiskuolema piazzan jonossa perjantaina, mut kivaa oli silti!

  Ps. ihana tuo valkee mekko!:)

  VastaaPoista
 4. woow kaks on jo kysyny sun silmä meikkiä ja ite ajattelin kysyä myös meikkipostausta/videoo?:) en muista et olisit tehnyt..

  tosi hyvää uutta vuotta<3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana toi valkonen mekko! Mistä oot hankkinu? :)

  VastaaPoista
 6. paljon tollanen huoneisto kustanti?

  VastaaPoista
 7. tee pliiss nyt se videoo!! :)miks et tekis?

  VastaaPoista
 8. anonyymi: ;)

  anonyymi: juu postauksen voin tehä mut videosta en mee vannoo:)

  anonyymi: siellä oli kyllä kylmä, varsinki ohuissa sukkahousuissa:D

  anonyymi: sama vastaus ku tuolle toisiks ylimmälle anonyymille:)

  anonyymi: nellyltä tilasin:>

  anonyymi: yhteensä siitä tais tulla vajaa 700e

  anonyymi: koska ilmeisesti oon jotenkin kemo puhetyyliltäni tai jotain ku jotkut ihmiset ainaki kommenttien mukaan repis päivän naurut jos tekisin videon:D eli eei tule luultavasti tapahtumaan, ei tällä äänellä

  anonyymi: hihi;)

  VastaaPoista
 9. Mitkä joulukilot?! Näytät ihan tajuttoman upeelt tos valkoses mekos! :)

  VastaaPoista