20.1.2011

you can finally feel the wind when it blows

Tekis mieli vetää itkupotkuraivarit, nimittäi mun new lookin tilaus tuli ja siitä puuttu tietysti se tärkein eli nude villahame. Ne vanhojen tansseihin tilatut korut ei suinkaan ollu tärkeimpiä ei... Olisin vaan niin kovasti halunnu sen hameen, mut ilmeisesti ne sitte loppu ku ainakaa nyt niitä ei oo enää new lookin sivuilla. Hameen hinnan ne kuitenki velotti, jes. Alan jo kyllästyä tähän ku pitää aina näpytellä sähköpostia millon minnekki ku joku menee pieleen.

Tärähtäneet päivän asukuvat kera kivojen koiranpissien taustalla. Taisin olla aika heiluva malli ku ekaa kertaa tuli joistain kuvista tosi heilahtaneita vaikka oli valoisaa ja samat asetukset ku muinaki päivinä. Päällä mulla oli maailman oudoimmat asoksen housut, noi on nimittäin pohkeista tosi tiukat mut sitte vyötäröosa on niin iso et noi ei pysy millään siinä kohi missä pitäs. Ilmeisesti mulla on sitte läskit pohkeet tai noissa on joku valmistusvirhe: D

Ainiin tänään valittiin oppilaskunnan hallitukseen uudet jäsenet ja kukas muukaan sinne uuteen hallitukseen pääty ku minä... Tiiän et moni ihminen repii tästä hirveet naurut ja sainki aikamoiset naurut kaikilta jotka kuuli et pääsin hallitukseen:D En oo ehkä ihan mikään paras valinta sinne niitten lähinnä hikuista koostuvien keskelle. Mut ei voi mitää ku mua ehotettiin sinne ja ei ollu muita halukkaita.

7 kommenttia:

 1. Herranen aika ihan niinku sulla ei olis vyötäröö ollenkaan:o kauheen kapea ainakin

  VastaaPoista
 2. oot vitu hyvä jäsen hallituksee!!!

  VastaaPoista
 3. onko sulla tossa kuvassa jo sitä itseruskettavaa :o

  VastaaPoista
 4. anonyymi: no ei tosiaankaa oo vielä tossa:D

  VastaaPoista
 5. lähinnä hikujen? :D et taida tuntea niitä ihmisiä kauhean hyvin sitten.. mut musta oot just hyvä sinne hallitukseen ! :)

  VastaaPoista
 6. anonyymi: taisit ymmärtää ton hiku sanan jotenki negatiivisesti?:D tarkotan lähinnä sitä et niitten keskiarvo on vähän korkeemmissa sfääreissä ku mun

  VastaaPoista
 7. noo yleensä hiku ymmärretään vähän negatiivisesti. :D mut en usko et keskiarvolla on paljonkaan tekemistä et kuka sinne hallitukseen menee! :)

  VastaaPoista