15.3.2011

colorful

Jos eilen mun asu oli värikäs niin tänään taisin pistää vielä paremmaks. En käytä värejä oikeastaan koskaan mut nyt sattu sit uusien vaatteitten myötä parille peräkkäiselle päivälle väriä. Mulla oiski tavotteena käyttää nyt keväällä edes välillä vähän värikkäämpiä vaatteita ihan vaan vaihtelun vuoksi. Nyt taidan kuitenki hetkeks palata takasin värittömään pukeutumiseen.

Asu ei pääse noissa kuvissa ihan oikeuksiinsa mut ei se mitään. En voinu ottaa tällä kertaa kokovartalokuvia koska mun sukkahousut repes TAAS enkä enää kehtaa tunkee tänne asukuvia rikkinäisissä sukkiksissa ku niitä on nyt nähty ihan tarpeeks. Syynä lienee toi rusettisormus ku onnistun aina repäsee sillä pienen reiän sukkiksiin ja sitten ne lähtee repeytymään ihan kunnolla.

Mulle tulee tosta topista mieleen ne ajat ku vero modalla oli just noita toppeja myynnissä kaikissa mahdollisissa väreissä. Mulla itelläni oli muistaakseni keltanen ja turkoosi versio tosta topista mut oon tainnu myydä/heittää ne pois jo. Pähkäilin pitkään et sopiiko toi topin väri tohon kaulakoruun mut sitten bongasin noista pienemmistä harmaista helmistä just saman sävystä vihreetä. Ei näy tossa kuvassa mutta kuitenki.

Huomenna mulla on ihanan helppo päivä ku aamulla on autokoulun rata-ajo ja sen jälkeen kerkeen käydä vaan liikuntatunnilla koulussa. Mulla on kertyny kivasti noita poissaoloja ja kertyy jatkossaki ku menin varaamaan pari ajotuntia kouluajalle.... Mut ei voi oikeesti mitään ku en mä muuten kerkee saada ajoissa korttia ku koulun jälkeen on niin harvoin ajotunteja vapaana.

Ainiin mulla ois suunnitelmissa käppäillä joku päivä kangaskauppaan, ostaa jotain kivoja kankaita ja koittaa omin kätösin värkkäillä jotain vaatteita itelleni:D Apua mitäköhän siitäki tulee, mä niin kauhulla muistelen yläasteen ja ala-asteen käsityötunteja ku olin maailman onnettomin ompelija. Nyt aattelin kuitenki koittaa jotain ihan helppoja juttuja.

6 kommenttia:

  1. sulle sopii tollanen kylmä vihree/turkoosi tosi hyvin :) jotenkin käy sun ihonväriin tosi nätisti! ja mäkin muistan noi topit! mulla tais olla ainakin musta ja violetti :D

    VastaaPoista
  2. moro sairaanhoitaja! =DDD

    VastaaPoista
  3. kiva asu! :) missä autokoulussa oot?

    VastaaPoista