29.3.2011

I found you

Mainitsinki tossa joku päivä et voisin tehdä postauksen mun ''vaatehuoneen'' löydöistä, jotka siis on ihan vaan mun porukoitten/siskon vanhoja vaatteita jotka on päätyny sinne säilytykseen. Siellä on lähinnä takkeja mut löytyy sieltä muutakin krääsää. Harmi et mun äitillä ei oo tallessa enää sen jotain tosi vanhoja vaatteita, ois varmaan aika mielenkiintosia. Oli sillä yks vyötärövyö säilyny ja mä tottakai nappasin sen itelleni sillon joskus oisko ollu 2007 ku vyötärövyöt oli just tullu muotiin. Se oli sellanen musta jossa oli sellanen hieno keltanen kukkasolki. Harmi vaan et onnistuin rikkoo sen melkein samantien!

 Tukka likanen, meikit levinny ja maha pömpöllä pihvien jäljiltä, mut tässäpä nää kuvat itsekritiikistä huolimatta:

En olis varmaan ikinä ajatellukaan tota takkia ellen ois ihastunu tähän karin bylundin mokkatakkiin. Ei toi mun löytämä vedä ihan vertoja karinin takille, mut close enough!

Tää on ehdottomasti mun lemppari, eli joskus varmaan vuos sitten löydetystä farkkutakista leikattu liivi. Olin ettiny tollasta jo pitkään kirpparilta kunnes tärppäs lähempää ku uskoinkaan ja toi on oikeesti mun makuun lähes täydellinen!

Ei ehkä mikään paras yhdistelmä tai kuva ylipäätään, mut anyway farkkutakki joka myös oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ton keltasen topin tai oikeestaan mekon sain mun siskolta, väri vaatii vähän totuttelua mut toi on täydellisen mallinen.

Punanen neuletakki täydentämään kauan kuolatun punasen jakun aukkoo. Täydellistä punasta jakkua ei oo vielä löytyny mut toi on ihan hyvä korvike.

Sitten vielä viimesenä mut ei vähäsimpänä valkonen jakku, joka on malliltaan turhan lyhyt mut kelpaa siihen asti että (jos) löydän täydellisen valkeen suht pitkän jakun.

Sellasta, mitäs tykkäätte?

3 kommenttia:

  1. ihana farkkuliivi ja toi punanen neuletakki on huippu kans =)

    VastaaPoista
  2. en tykkää tuosta ekan kuvan takista, mut tuo farkkutakki ja punanen neuletakki on kyllä nappi suoristus! :-)

    VastaaPoista
  3. vitsiiii näyttäispä munki päällä kaikki vanhat jostain kaapin pohjalta löydetyt "rääsyt" noin tyylikkäiltä:D

    VastaaPoista