28.3.2011

light me up when I'm down

Meni postaaminen taas melko myöhään, mut ei se mitään. Säädin nimittäin monta tuntia videon lataamisen kanssa, laitoin movie makerilla videon taustalle musiikin mut sitten ku tallensin ja yritin lisätä videoo vähän vaikka minne niin se tallennusmuoto ei kelvannu. Ei sitä voinu kyllä muullekkaan tiedostotyypille tallentaa. Mulla on ollu ennenki sama ongelma videoo lisätessä, ja oon koittanu googlettaa ohjeita sun muita mut mikään ei oo onnistunu. Siks videoita ei täällä tulla usein näkemään koska en pysty editoimaan niitä mitenkään.

Tänään tuprutti lunta taas ihan kunnolla, en jaksa enää ees valittaa. Pakko vaan luottaa et kyllä se kevät sieltä joskus vielä tulee. Ruettiin ottaa asukuvia pihalla mut akku loppu, joten siirryttiin sisälle lataamaan se eikä viittitty mennä enää sit lumisateeseen kuvaamaan. Akun latautuessa tuli sitten kuvattua toisella kameralla video asusta, enjoy (or not)!
Huomenna tulossa asupostauksen lisäksi ainakin yksi toinenki postaus, katotaan jos jaksaisin nyt jo väsätä sen toisen niin voisin ajastaa sen päivälle:)

4 kommenttia:

 1. Toi video ei suostu lataamaan, mutta johtuu varmaan mun koneesta/netistä. Ennenkin ollut ongelmia.

  Tosi kiva asu kuitenkin, tykkään :>

  VastaaPoista
 2. kuka on kuvannu videon? :D

  VastaaPoista
 3. paljonko sait muuten ruotsinkirjoituksista?=)

  VastaaPoista
 4. anonyymi: roope:D

  anonyymi: 168!! ihan tajuttoman hyvin verrattuna siihen mitä odotin, tavote oli saada läpi mut ilmeisesti saan C:n:D

  VastaaPoista