2.3.2011

love makes you stupid

Ulkona on kevät! Ainaki aurinko paistaa niin lämpimästi et lumetki sulaa. Jospa nyt pysys kelit tällasena eikä tulis enää pakkasia. Tulin just ajotunnilta ja vaikka näkyvyys oli auringon takia välillä huono niin en jaksanu piitata. Nyt juon jäistä pepsi maxia ja huudatan musiikkia ku kukaan ei oo tullu vielä kotiin. Kohta pitäs raahautua pariks tunniks pimentoon autokoulun teoriaan, jonka jälkeen suuntaan pitkästä aikaa pizzalle.

Aina ku mulla on ohuet sukkikset nii onnistun jotenki rikkoo ne. Nyt ei ollu näköjään poikkeus... Otin muutes kerranki muutaman kuvan pystytasossaki kameralla, ja ainakaan tossa ylimmässä kuvassa en näytä yhtään niin pönäkälle ku vaakatasossa otetuissa kuvissa. Piti sit kuitenki ottaa normaaliin tapaan vaakatasossa lähikuvat.

Asu oli melkonen sekamelska, mä nimittäin yleensä suunnittelen edellisenä iltana mitä laitan päälle mut nyt olin niin väsyny että jätin miettimisen aamuun. Koska hiusten kihartaminen vei aikaa nii en sitte kerenny pahemmin rueta sen tarkemmin pohtimaan asua, joten päälle pääty sekalaisesti noi. Ihan ok asuhan tosta tuli, tosin mua niin ärsyttää ku nuo sortsit tippuu. Koitin tottakai vyönki kanssa noita aamulla, mut se näytti jotenki tyhmältä nii päädyin sit jättää vyön pois.

Loppuun vielä ihana kappale bruno marsilta, love it! En oo pitkään aikaan kuunnellu oikein mitään balladeja vaikka ennen tuli niin paljon kuunneltua niitä.

8 kommenttia:

 1. Tuli kyllä nätskä asu. Kaulakorut!<3

  VastaaPoista
 2. kannattas tosiaan kattoo, et ei oo reikäsiä sukkiksia ja ostaa vaikka vara-sukkiksia... ja toi paita on kans ihan hirvee, sori nyt vaan:D mut noi uudet shortsit on tosi kivat!:)

  VastaaPoista
 3. anonyymi: ei ne ollu reikäset vielä aamulla vaan repes ihan loppupäivästä vasta:) ei mulla oo aikaa rueta koulussa vaihtaa sukkiksia jos rikki menee, enkä mä nyt yhtien asukuvien takia uusia ruennu vaihtaa:D kiitti!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva asu :) Just ihana toi mustavalkonen paitahässäkkä!

  VastaaPoista
 5. Kivalta noi sukkikset näyttää noiden shortsien kanssa. Näin miehenä olen muuteman kerran ajatellut, että olis se varmaan melkoisen vaikeata saada tuollaiset ohuet sukkahousut pysymään ejänä. Täytyy koko ajan varoa, ettei istu tuoliin, jossa on jotain vikaa reunassa, ettei hipaise mihinkään pöydänkulmaan, laatikkoon ym.

  VastaaPoista
 6. Niin surullinen biisi mutta kaunis=)

  VastaaPoista
 7. Kyllähän siitä nätti outfit tuli! :) Mistä shortsit on ostettu?

  VastaaPoista