24.3.2011

red scarf

Sori hei ku nyt ei oo ollu vähään aikaan muita ku asupostauksia, en oo vaan yksinkertasesti kerenny kuvata mitään muuta. Tarkotuksena olis viikonloppuna kuvailla parit jutut mitä löysin mun ''takahuoneesta''. Mun huoneesta pääsee nimittäi sellaseen vaatehuoneen tapaseen kopperoon jossa säilytetään mm. vanhoja takkeja. Oonki tehny sieltä aikas kivoja löytöjä joita ajattelin esitellä. Lisäks tarkotuksena olis kuvata joku päivä video siitä miten laitan mun otsikset ku sellasta on pyydetty:) Mä keräsin joskus ajat sitten koneelle kansioon epäonnistuneimpia asukuvia musta, mut jostain syystä ne on jääny julkasematta. Oisko teillä kiinnostusta nähä sellasia?
Kivat nakkisormet... Mulla muuten aina katkee etusormien, keskisormien ja peukaloitten kynnet tosi helposti mut sitten taas nimettömien ja pikkusormien kynnet ei katkee millään. Tänään asun väripilkkuna toimi punanen huivi, joka on muuten yks niistä vaatelöydöistä mitä tein. Löysin kans toisen punasen huivin mut se on sellasta ohuempaa materiaalia. Ainii noi valkeet pilkut on lumisateen tuotosta, jossain vaiheessa päivää pyrytti ihan kunnolla lunta. Pliis kesä tuu jo!

Ootte ollu nyt viime aikoina aika laiskoja kommentoimaan, joten kertokaas nyt et mistä haluaisitte mun postaavan? Tuskin kukaan jaksaa katella päivästä toiseen pelkästään asukuvia niin ois kiva saada jotain postausideoita:)

7 kommenttia:

 1. tosi kiva asu, ihanasti piristää toi huivi : ) en muista ootko jo tehny sen we heart it-haasteen jossa laitetaan "hair to die for" jne, tiiät varmaan mitä tarkotan?:D että tee se jos et oo jo tehny! en tosiaan paljo kommentoi,mut tää blogi on kyllä yks lemppareista.

  VastaaPoista
 2. Heii vois olla tosi hauska toi epäonnistuineiden asukuvien postaus, itse kullekkin kun näitä pikku hairahduksia sattuu niin yhdessä ois hauska niille nauraa! :D
  Niin ja postausidea: sun kesävaatteet! Millasia oot meinannu ostaa ja millasia sulla on jo, mitä aiot ensi kesänä käyttää?

  VastaaPoista
 3. Joo ehdottomasti ois kiva nähä epäonnistuneita asukuvia! :--D

  VastaaPoista
 4. Ihana toi punainen huivi! Oon itse yrittänyt virkata kirkkaanpunaista huivia mut se on jäänyt vähän vaiheeseen... :D Ehkä pitäis yrittää jatkaa niin ehtis ehkä vielä käyttää sitä tänä keväänä.

  VastaaPoista
 5. joo epäonnistuneet asukuvat ja tee videopostaus jossa meikaat ja samalla selität mitä laitat tai sitten kerrot vaan kuulumisia videon muodossa! :)

  VastaaPoista
 6. Epäonnistuneet asukuvat ehdottomasti esille ja uutta videopostausta kaipaillaan myös!!:p

  VastaaPoista
 7. Tee sellanen postaus, jossa esittelet kaikki kenkäs :) knegät on kivoja :))

  VastaaPoista