30.3.2011

turn around, strike a pose

Pakko hehkuttaa näitä uusia pidennyksiä, nää on ihan huiput! Tosi sileet ja ei takkuunnu juuri ollenkaan verrattuna siihen miten ne mun edelliset pidennykset takkuuntu. Toivottavasti nää nyt ei menis niin huonoon kuntoon vielä piiitkään aikaan.

Mulla oli ulkona tänään kevättakki ku aamulla kiiressä toi oli eka mikä tarttu käteen. Tuskin maltan oottaa et kelit lämpenee sen verran et saan nahkatakin käyttöön! Kävin tänään salilla pitkästä aikaa hikoilemassa ihan kunnolla, tällä viikolla on kaikkee hommaa ja ens viikolla painaa autokoulujutut sun muut päälle niin en tiedä millon kerkeen seuraavan kerran taas salilla käväsee. Onneks kotonaki voi kuntoilla:)

Kiva toi lumikola... Alimassa kuvassa näkyyki et mun omissa hiuksissa ja noissa pidennyksissä on pikkunen väriero, mut saan asian jo tänään korjattua ku lähen kohta ostaa hiusvärin. Noi pidennykset on kuvissa harjaamatta ja päivän myötä niskasta takkuuntuneet, joten siks vähän tollaset tyhmän näköset. Pelkäsin sillon ku tilasin noi et ne on liian lyhyet mut eihän noi oo lyhyttä nähnykkään.

Hitto ku ei huvittais huomenna yhtään mennä kouluun, mä jostain syystä vihaan varmaan eniten torstaita. Mulla ei oo kuitenkaan varaa olla enää yhtään pois niin pakko vaan jaksaa kärvistellä. Mutta nyt tosiaan lähen kauppaan ostaa hiusvärin ja rupeen värjäilee tukkaa:)

5 kommenttia:

 1. Ihanat vaatteet ja tyyli sulla ♥
  - Arutte

  www.only-fluffy-dreams.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Noi hiukset on kyl nyt ihanan pitkät!

  VastaaPoista
 3. tuo tukka näyttää kyllä aivan ihanalle! ja takkikin täydellinen, mistä se on? :)

  VastaaPoista
 4. ihanaa ku postaat taas nii usein !! iha ykkönen tää blogi:)

  VastaaPoista