21.4.2011

everybody dies but not everybody lives

Moro! Tänään oli vähän liianki iisi päivä, mulla olis ollu eka ja vika tunti koulua, ja aamulla olin jo laittautunu ja kaikkee mut roope sit halus et jäädään vielä nukkuu. Sehän sopi mainiosti, ainaki paremmin ku matikan tunti. Nukuttiin siihen puol yhteentoista asti ja sitte lähettiin koululle käppäilee, tai no roope lähti ja mä menin kaupungille. Löysin pitkästä aikaa kirpparilta pari juttua, niistä alempana. Saatiin tänään jaksoarvostelut ja jopa biologia 2 meni läpi! Uusintakuulustelussa tarkotuksena ois kuitenki uusia viime vuodelta neloseks jääny biologia 1.

Äiti soitti mulle tänään ja kysy et haluunko lauantaina töihin ja sai suostuteltua mut lopulta kenkien avulla ottaa työvuoron vastaan, joten äsken klikkailin pienen kenkätilauksen johon mukaan eksy ehkä jotain muutaki. En osannu päättää ees et mitkä kengät haluan niin tilasin sitte kolmet, nähtäväks jää et monetko niistä lopulta pidän. En mä mitään maltaita kuitenkaan yhessä päivässä tienaa. On mulla tosin maanantaina jo ajat sitten sovittu työvuoro, mutta sen päivän palkka tuli tuhlattua jo etukäteen sinne forever 21:selle. Ja eilen valitin että mulla on liikaa vaatteita:D Lupaan jossain vaiheessa myydä kirpparilla käyttämättömäks jääneitä vaatteita!

 Tollasta mulla oli päällä tänään noita korkkareita lukuunottamatta. Musta tuntuu et en ikinä uskalla lähtee noilla julkiselle paikalle, en ainakaan ennen ku opin kävelee noilla kunnolla:D

Mut sit niihin pariin kirpparilöytöön:
 H&M:n hörhelömekko, jonka meinasin viime keväänä tilata itelleni mut eri värisenä. Toi mustaki kelpaa kyllä hyvin varsinki ku kerranki kirpparilla tuli vastaan mulle sopivan kokonen vaate. Kolmen euron hintakaan ei paljon kirpaissut.

Vissiin lantion kohalle tarkotettu hörhelöhame ku koko on S, mut menee toi tolleen vyötärölläki vyön kanssa. Tääkään ei paljoo lompakkoo rokottanu ku makso vaan 2e.

Hyvää pääsiäislomaa kaikille!


18 kommenttia:

 1. noi kengät on ihan törkeen hienot oikeesti :O!

  VastaaPoista
 2. toi hame on aivan ihana, ja sulla on aina upeita kenkiä ! :)

  VastaaPoista
 3. ihan sairaan ihanat kengät :) ja noi kirppisostokset on kans tosi kivoja=)

  VastaaPoista
 4. Upee asu! Ja sun hiukses on niiin ihanat!

  VastaaPoista
 5. tilasit siis forever21:ltä? olis kiva tietää, miten tilaaminen ja toimittaminen meni, sitten kun tuotteet tulee! =)

  ps. ihana tietää, että jolain muullakin on ollut ongelmia BI2:n kanssa, nimimerkki kokeesta 0,75 pistettä

  VastaaPoista
 6. LURA: tilaaminen meni ainaki ihan hyvin ja postikulutki makso vaan 6e, en tiiä tosta toimittamisesta vielä et miten se paketti tulee ku ei oo tullu vielä:) mut sen tulemisessa kestää 3-5 työpäivää et ois pitäny oikeestaan tulla jo sen paketin, vissii pääsiäinen sekottaa tai jotain:D

  VastaaPoista
 7. vau ihana asu ja mahtavia löytöjä! :--)

  VastaaPoista
 8. älyttömän kiva toi farkkuhame !! :-)

  VastaaPoista
 9. Millon postaat taas?

  VastaaPoista
 10. anonyymi: vissiin tiistaina ku nyt ei oo mitään postattavaa:)

  VastaaPoista
 11. http://littlebitvain.blogspot.com/2010/12/hold-my-hand.html Mikä tuo yks kuva oikein on?? tuolla keskellä postausta...ei oo varmaan tarkotus olla siellä.

  VastaaPoista
 12. anonyymi: haha mitä vittua:D en tajuu miten voi olla mahdollista et tollanen oli päätyny sinne. kiitti ku kerroit!

  VastaaPoista
 13. ihana tuo kuva jossa sä oot takaapäin ja näkyy vaan pää:D mutta se kuva on aivan ihana<3 kaunis olet:)

  VastaaPoista
 14. jos en väärin muista olet joskus maininnut, että et pidä asuinpaikkakunnastasi, mutta miksi et? eikö siellä kumminkin jotain hyvää ole? ja oletko onnelline/iloinen kun pääset vuoden päästä muuttamaan sieltä pois?

  VastaaPoista
 15. anonyymi: suurimpana syynä on varmaan yksinkertasesti ympäristö, kauppatarjonta ja ylipäätään täällä on tosi paljon pienemmät tekemismahdollisuudet ku helsingissä, jonne mä ihan eniten haluisin muuttaa. en tiiä miks mut mä vaan tykkään enemmän sellasesta ison kaupungin elämästä:) sitten on toki syynä myös ihmiset, täällä on perus pikkukaupungin meininki ku kaikki tuntee toisensa ja kaikki keksii mitä ihmeellisempiä juoruja, kaikilla on omat piirinsä jne.

  VastaaPoista