15.4.2011

order from forever 21

Klikkailin tossa vihdoin forever 21:lle tilauksen. Meen tosiaan pääsiäismaanantaina töihin joten kerranki on varaa tilata (porukat ei juuri koskaan suostu maksaa mun vaatetilauksia). Mulle tuli muutes joku verojuttu postissa, ja siinä luki et tienasin viime vuonna huimat 1012e. Olin siis pari viikkoo kesätöissä ja kävin tekee yksittäisiä päiviä töissä muutenki. Kuulostaa varmaan pieneltä summalta niistä jotka käy päivittäin töissä, mut mullehan toi on iso summa varsinki ku koko raha meni vissiin vaatteisiin... Mut nyt sitä tilausta:

Ajattelin et ois helpompi esitellä tälleen toi tilaus ku et oisin kuvannu noi sit ku ne on tullu, koska oon niin huono ottaa ostoksista kuvia eikä ne ikinä oo hengarilla edukseen. Laittaisin ne toki päälle ja ottaisin sillee kuvat, mut siinä on se ongelma et järkkäri ei tarkenna kovin hyvin itselaukasimella. Mutta niin, tilaukseen lähti tollasta pitkän pähkäilyn jälkeen (suunnittelin tilausta varmaan yli kaks viikkoo:D). 

Noi korkeevyötäröiset kukkasortsit on melko mummomaiset mut silti kivat, noissa on eteen solmittavat nauhat jotka ei varmaan pahemmin nyt tosta kuvasta erotu. 
 Pitsitoppi pääty viimesimpänä ostoskoriin, sillä pähkäilin tosi pitkään yhen mokkahameen ja ton välillä, mut koska se hame ei ihan täysin miellyttäny silmää nii päädyin sitten tohon toppiin. En ois varmaan päätyny jos en ois huomannu et tossa on napit, toi näyttää nimittäi varmaan kivalta napit auki farkkusortsien kanssa!
Mietin kans pitkään noita solmittavia housuja, mua vähän pelottaa et noi ei käy mulle yhtään mut saahan ne sitten palautettua jos on huonot.
Vaalee toppi köysivyöllä oli suunnitelmissa ihan alusta alkaen, jotenki toi köysijuttu vaan iskee. Keltanen bandeau yläosa voi näyttää tollasenaan järkyttävältä, mutta siis ihan tolleen en sitä ajatellu pitää vaan lähinnä sellasten löysien toppien alla.
Noihin kenkiin oon ihan rakastunu! Oisin halunnu noitten lisäks parit muutki korkkarit mut oon ostanu kyllä sen verran kenkiä viime aikoina et noi saa riittää.
En oikein tiiä et mitä mieltä oon tosta jaden värisestä jumpsuitista, toisaalta se näyttää kivalle mut toisaalta mua vähän pelottaa toi väri ku en oo tottunu ihan noin värikkäisiin vaatteisiin. Tykkään tosta vetoketjusta!
Sitten vielä parit korut, eli tollanen ristikoru ja ristikorvikset. Ei, musta ei oo tullu himouskovaista, mun mielestä ristikorut vaan on jotenki kivoja. Mulla on aika monet tollaset pallokorvikset jo valmiiks, mut ne tulee noitten ristikorvisten mukana nii ei voi mitään.

Tuutte sit näkee noita varmasti asukuvissa:) Mitäs tykkäätte?

3 kommenttia: