6.4.2011

why don't you kill me with your love

Nyt ihan pikasesti vaan asua, pitäs nimittäin tehdä enkun kirjatyö, lukee kirjallisuushistorian kokeeseen ja opetella kahden kirjan juonet ulkoo. Nooh kello on vasta kaheksan, hyvinhän tässä kerkee... Sain enkun työn kirjan vasta äsken luettua ja työ olis pitäny palauttaa eilen. Ai että mä rakastan lukioo! Perjantaina alkaaki sitte koeviikko, jollon luvassa ois mm. peräkkäisinä päivinä biologian ja uskonnon kokeet. 

 Kuinka moni bongas ekasta kuvasta koiran oikeesta alakulmasta? Ite en aluks huomannu:D Uskallauduin tänään laittaa nahkatakin päälle eikä ollu ees kylmä. Aamulla en keksiny mitään päällepantavaa joten vierailin sitten äitin vaatekaapilla ja löysin sieltä tollasen paidan ja kiskoin päälle. Ihan kivahan toi on.

Mulla on muute ollu nyt viikon noissa pidennyksissä kiharat, en oo vaan raskinu suoristaa niitä ku en haluu rasittaa niitä niin paljon ku edellisiä pidennyksiä. En vaan tajua miten noi on pysyny noin kiharalla viikon ajan, oon siis kihartanu noi vaan sillon viikko sitten.

3 kommenttia:

 1. AAAAAA aika scary toi koira : D
  - Arutte

  www.only-fluffy-dreams.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. hahah mä en ainaskaa huomannu tota koiraa! :DDD ja vouuu miten pitkiltä sun jalat näyttää tossa ekassa kuvassa!

  VastaaPoista
 3. tää asu on just täydellinen<3

  VastaaPoista