24.5.2011

I can be good if you just wanna be bad

Tällä hetkellä repeatilla soi gagan uus levy, joka vaikuttaa ihan hyvältä niinku odotinki. Eessä ois nyt kaks vapaapäivää ja perjantaina luvassa oiski sitte matikan koe. Kaks edellistä matikan kurssia mulla on nelosia, joten nyt on pakko saada läpi. Kuten tyhmempiki voi päätellä niin en tosiaankaan ole hyvä matikassa, siks kirjotinki ruotsin. Suurin ongelma mulla on se et en pysty keskittyy. Sama ongelma on kyllä muissaki aineissa, mut matikassa jos en kuuntele ja keskity niin en mä sitten opi ollenkaan niitä asioita. En tajuu mikä siinä on et mulla pitää olla kokoajan jotain tekemistä juttelemisesta kynsien viilaamiseen. Jos mulla ei oo jossain aineessa ketään tuttuja ja kaikki mahdollinen tekeminen on käyty läpi niin nukahdan. Olis ehkä ihan järkevää kaiken ton sijaan vaan opetella kuuntelee ja keskittyy... Varsinki tässä jaksossa vähän kaikki opettajat on miettiny että mulla ei tuu menee kokeessa kauheen hyvin.

Tänään mun yllä oli niin oranssia, pinkkiä, tumman vihreetä kuin punastakin. Oon nyt niin hullaantunu värien yhdistelemistrendiin, varsinki ku värejä voi yhdistellä ihan mielensä mukaan vaikkei ne edes kävis yhteen. Eniten muhun iskee pinkin ja oranssin yhdistelmä, ja siitä juontuki tän päivän asu.
Sain idan blogista idean lakata kynnet tolleen pinkillä ja punasella. Haluun niin kovasti oranssin kynsilakan mut en oo vaan jaksanu raahautua minnekkään missä niitä myytäis, pitäs kyllä. Kyllä toi punanen ja pinkkiki ihan hyvin käy yhteen, mun pinkki kynsilakka on vaan siitä huonoo et sitä piti laittaa kolme kerrosta ennen ku oli edes jonkinlainen pigmentti.

Ootteko te hullaantunu väreihin?

lady gaga - covernment hooker

12 kommenttia:

 1. AAH! RAKASTUN JOKA KERTA ENEMMÄN JA ENEMMÄN TÄHÄ BLOGIIN!! KU NOI SUN ASUT ON NIIN BÄST!! :)

  VastaaPoista
 2. olitko sä kokoajan noin, että sun rintsikat näkyy noin paljon? :o

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. [x] tatuointiherutus

  VastaaPoista
 5. ihana paita ! ja aiva tosi makeee toi leima :-)

  http://therhythmofmyowndrum.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. pistä hyvä tyttö paita kunnolla päälle, eihän tuo oo mistää kotosi että kulet rintsikat esillä! :D ne on alusvaatteet, joitten ei kyllä kuulu näkyy noin..

  VastaaPoista
 7. olet ihana! tykkään tosi paljon sun tyylistä:)

  VastaaPoista
 8. MISTÄ NOI HOUSUT siis ihan sairaaaaaaan ihanat oliko kalliit AAAaaaaaaa kuolema jos en saa noita!! muutenki iha jees asu, vaikka tota toppii onkin näkyny nyt aikas paljon. mutta tavallaan musta on kiva että joku bloggari käyttää samoja vaatteita enemmänkin kerran (tai ainakin kuvaa sen blogiinsa), yleensä tuntuu että kaikilla on joka päivälle aina täysin uusi asu jne. :D

  VastaaPoista
 9. anonyymi: ne on asokselta tilattu, en muista hintaa kylläkään:)

  VastaaPoista
 10. Ihana toi sun lokki tatuointi :)

  VastaaPoista
 11. Nätti tyttö, ihana asu ja MAHTAVAT HIUKSET =))

  http://styleminea.blogspot.com/

  VastaaPoista