16.5.2011

it takes two to tango

Viikonloppuun kuului esimerkiks elokuvateatterissa thor 3D:nä (ei ihan mun tyylinen leffa mut ei se niin huono ollu ku mitä odotin), euroviisut kera noutopitsan, lisää leffoja sekä tietysti suomen peli. Pitihän sitä voittoo vähän juhliakkin ja eilen tuliki sitte eksyttyä baariin ja todettua että tequila ei oo mun juttu...

Ainiin mua kuulemma vihataan tästä jutusta mistä nyt oon jauhanu, ööh anteeks mitä? Mua on petetty ja mua kohtaan on tehty muutenki vaikka mitä tekoja, ja ihmiset vihaa mua. Ehkä kannattais suunnata se viha jonnekki aivan muualle? Ainiin, tää on iisalmi. Jopa se että mua petetään on mun vika, ei missään nimessä kenenkään muun. Mä en voi sille mitään että oon sellanen ihminen että en suvaitse tollasta ja en kato läpi sormien. Mä raivostun jos joku puuttuu mun elämään tolla tavalla (varsinki ku oon käskeny pysyä kaukana siitä) ja mulla on täys oikeus raivostua. Otsikosta voitteki jo päätellä mun mielipiteen koko touhuun. Oon vaan niin kyllästyny siihen että joka kerralla ku tuun lukemaan kommentteja niin aina ajattelen että mitäköhän tällä kertaa. Mua ei kiinnosta mitä mieltä te ootte tästä kolmannesta osapuolesta, ei pätkän vertaa. Mä en ymmärrä tota että kommenteissa on ruettu vertailemaan mua ja tätä muhun ja roopeen sekaantujaa. Joku on ilmeisesti käsittäny asian niin että tässä olis joku kilpailu meneillään tai jopa jonkinlainen valinta. Ehei. Kyse on lähinnä kännimokailusta jota on tullu itekki ylläripylläri joskus harrastettua, ei tosiaankaan mistään ihastumisesta saati sitten siitä että mua oltais ''vaihtamassa pois''.

Nyt mä oon puhunu suuni puhtaaks ja en jaksa käsitellä tätä aihetta enää, enkä myöskään jaksa et mulle sanotaan tästä aiheesta mitään. Lukekaa toi ylempi teksti vaikka tuhat kertaa ja miettikää sitten kommentoitteko vaiko ette. Tää asia on nyt loppuun käsitelty. Mä haluan unohtaa koko jutun ja jatkaa elämää eteenpäin. Lähinnä säälittää se että ihmiset vihaa sitä joka on tullu petetyks, mut ilmeisesti se on niin vaikeeta asettua mun asemaan ja ymmärtää se miltä musta tuntuu ja että tottakai mä haluan purkaa pahan oloni pois.

Nyt vihdoin normijuttuja, eli viime viikon kirppariostokset:
Valkee, ilmeisesti alunperin nellystä tilattu mekko. Tossa on siis ton mekon selkäpuoli, johon mä tossa mekossa ihastuinki. En tykkää käyttää tiukkoja mekkoja ku oon juomassa koska mun maha turpoo aina sellaseks raskausmahaks varsinkin jos juon jotain imelää. Tolle mekolle löytyy kuitenki varmasti käyttöö ku toi paljastaa sitten kivasti sen mun tatuoinnin.

Sitten tollanen lörttöraitapaita, jonka nähdessäni sain jonkun päähänpiston jostain tietystä yhdistelmästä ton kanssa. Arvatkaa vaan muistanko enää sitä suunnittelemaani yhdistelmää....

Sitten tatuointijuttuihin! Huomenna tosiaan lähen kuopioon tatuoitavaks ja vähän pelottaa et miten selviän. Mä vihaan yli kaiken piikkejä, joten ei tuu olemaan helppoo. Otan kameran mukaan kuopioon, joten toivottavasti tulee ainakin jossakin välissä kuviaki räpsittyä et saisin kunnon postauksen aikaan. Tämän päivän asussa ei tosiaan oo mitään esittelemistä, olin sen verran heikossa hapessa aamulla ettei tullu tosiaankaan ulkonäköö pahemmin mietittyä.

Tatuointi jonka otan tulee kuta kuinki näyttää tolta, paitsi että mä tosiaan otan ton yläselkään oikeelle puolelle (lapaluuhun). Toivotaan nyt että ei mee mikään pieleen ku toi tulee kuitenki olee koko loppuelämän mun selässä. Tarkotus ois tottakai käydä huomenna kans shoppailemassa pari selästä avonaista vaatetta että tatuointi pääsee välillä näkyviinkin:)

2 kommenttia:

  1. Kun luen noita kommentteja, mitä ihmiset on laittanu ei mulle tuu mieleen kuin vaan yks lause: HANKKIKAA ELÄMÄ! En ymmärrä miten joku jaksaa mollata ja haukkua toista tällaisesta asiasta! Niin naurettavaa ja lapsellista. Eikö ihmiset ymmärrä että toisten elämät ei kuulu heille ja että pitäisivät huolen omista asioistaan. Mua ärsyttää tollanen että anonyyminä tullaan haukkumaan ja väittämään että tiedetään tapahtuneesta kaikki! Jos siellä Iisalmessa ja kaikissa muissa pikkukaupungeissa on tollainen meno, niin olenpa iloinen etten siellä asu! Jättäkää ihmiset asia rauhaan ja antakaa muiden elää elämäänsä miten haluavat! Voimia sulle, Senja!

    VastaaPoista
  2. hahaa meitsilläki lintuleima koreillu jo melkee puol vuotta mut onneks vasemmassa lapaluussa ni ei viel sulaudu massaan niin täysin ja btw lapaluuhun hakatessa ei oikeesti satu juuri yhtään, skidisti ehk vaa nipistelee

    VastaaPoista