18.5.2011

love hurts, whether it's right or wrong

Nyt sitten tän päivän asua. En ois varmaan vielä muutama kuukaus sitten uskonu että käytän pinkkiä, oon nimittäin jossain vaiheessa inhonnu kyseistä väriä aika paljonkin. Nyt jälkikäteen harmittaa esimerkiks se että myin kaks kivaa pinkkiä mekkoa kirpparilla pois... No mut onneks aina saa ostettua uusia jos tulee tarvetta.

 Tatuointi näyttää tällä hetkellä ihan hyväkuntoselta. Harmi vaan että en saanu noita teippijälkiä lähtee pois vielä, mut pakko kyllä yrittää saada ne jollain (muulla keinolla kun kynsillä raapimalla) pois. Rupesin muutes ihmettelee ton kuvan nähtyäni että mistä lähtien mulla on ollu noin levee selkä? Olin pienempänä ja nuorempana kova uimaan mut nyt oon parhaani mukaan vältelly uimista leveitten hartioiden pelossa. Ilmeisesti ne on silti ilmestyneet mulle jostain.

Huomenna mulla on vaan vika tunti koulua (alkaa 13.50) joten äskin vetäsin kevyet kolmen tunnin päikkärit. En oo viime aikoina kerenny nukkua oikein päikkäreitä niin ihan kiva välillä nukkua oikein kunnolla univelat pois. Mun tekis niin mieli lähtee lenkille just nyt ja huomenna salille ennen koulun alkua, mut en saa viikkoon hikoilla ollenkaan ton tatuoinnin takia. Oon sitten viikon päästä kunnon pullukka:)
Mitä tykkäätte tosta tatskasta?  
Laitan tosta sitten joskus parempaa kuvaa kunhan se on ihan kokonaan parantunu jne.

17 kommenttia:

 1. tatska näyttää kivalta. ja voithan kans sit halutessas jatkaa sitä sen ympärille esim pienemmillä linnuilla tai semmosta:>

  VastaaPoista
 2. kiva tatuointi! ja kokeile käsidesiä, sillä pitäis lähtee noi jäljet:)

  VastaaPoista
 3. Vähän kiva tatska! Haluan myös..
  Ja tykkään asustakin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tatuointi! Haluaisin samantapaisen linnun vasempaan käsivarteen :)

  VastaaPoista
 5. Hieno on kyllä! Oliko sulla joku tarkotus, että halusit just lintutatuoinnin? (:

  VastaaPoista
 6. Tosi nätti leima!
  Muistat vaan rasvata sitä PALJON! Ei voi rasvata liikaa.. N. viikon päästä rupee varmaan irtoomaan rupee ja siinä vaiheessa itelleni ainaki tuli fiilis et onko kuvassa enää yhtään mustetta jäljellä ku sitä mustaa vaan irtos ja irtos. Ja tosiaan itselläni kans selässä kuva, niin en nähnyt et miten värien laita, mut hyvin pysyi mustan "irtovärin" (ruven)määrästä huolimatta :)

  VastaaPoista
 7. Tuo tatuointi on aivan ihana! Tosi nätti ja simppeli, ei mun mielestä vaadi mitää lisähärpäkkeitä ympärille :)!

  VastaaPoista
 8. anonyymi: kattelin aika pitkään netistä tatuointien kuvia ja sitten vaan sytyin eniten tollaselle lintutatuoinnille:)

  VastaaPoista
 9. tosi omaperästä netistä napata valmis kuva

  VastaaPoista
 10. ^^tatuoiat yleensä kuintekin muuttaa sitä alkuperäistä kuvaa jotta siitä tulisi omanlainen :)

  VastaaPoista
 11. ^^^Miksi pitäisi keksiä oma kuva jos löytää valmiiksi jo jonkun tosi hienon. Ei tuollaista lintu tatskaa tule kumminkaan joka toisella vastaantulialla vastaan.

  VastaaPoista
 12. tykkään niin paljon ku oot nykyään alkanu käyttää värejä! sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 13. aivan ihana tatuointi ! :) oon ite ajatellu saman tyylistä, mut mietin vaan et miltä se näyttää jos on ihan normi toppi päällä, eli peittääkö ne olkaimet sen tatuoinnin osittain ? tai silleen et se näyttäis tyhmältä ? hope sä tajusit :D

  VastaaPoista
 14. anonyymi: ei olkaimet yleensä oo siinä eessä mut kyllä ne varmaan välillä:) en ite oikein kiinnitä huomioo

  VastaaPoista
 15. Kuinka paljon maksoi ja missä otit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en muista tarkalleen paljon maksoi, ehkä 80e:) otin kuopiossa tinos tattoossa

   Poista