6.5.2011

you so good you had me running

Onnistuin tossa eilen saamaan jo ekat sakot, hupsista:D Ei sentään mitään parkkisakkoja kummempaa. Ku lähettiin kaupunkia päin nii kysyin roopelta vielä et eikös mun pidä laittaa parkkikiekko mut arvatkaa vaan muistinko enää siinä vaiheessa ku oltiin parkissa ja oli nälissään kiire mennä kiinalaiseen... Noh muistanpahan (toivottavasti) ens kerralla!

Tykkäsin mun eilisen asusta paljon mut kuvat epäonnistu ku oli niin kauhee kiire, eli en laita niitä tänne ollenkaan. Pitää laittaa vaikka ens viikolla se asu sitte uudestaan ja koittaa paremmalla menestyksellä saada kuvat:) Nyt kuitenki tän päivän kuvat, jotka näyttää taas asetusten osalta kauheelta. En tajuu mikä siinä on ku kamera tarkentaa automaatilla mut sitte ku laitan ne perus asetukset mitkä mulla aina on ollu niin ei tarkenna ollenkaan! Osaisko joku neuvoo et missä vika on?

Tänään olis luvassa petri nygårdin keikka baarissa, sinne siis!

10 kommenttia:

 1. ootko kiinnittäny ikinä huomioo sun jalkateriin tai nilkkoihin? aika pahasti kääntyy sisäänpäin..

  VastaaPoista
 2. ihana jakku tai mikä lie! ja mekkoki on kivan värinen<3

  VastaaPoista
 3. Ne "perusasetukset" on vissiin manuaalilla eli kiekon M-kohdalla? Siellä saattaa olla jossain tarkennukseksi valittu manuaali, miksi se ei sitten tarkenna. (Tässä vaiheessa vielä painotan et on manuaalitarkennus ja manuaaliasetukset erikseen) Sieltä asetuksista jostain löytyy luultavasti joku Tarkennus: AF-A, AF-S, AF-C ja M. Jos M on valittuna vaihda AF-A kohtaan. Näin mulla Nikonissa, sun kamerasta en oo varma onko siellä samat, koska en oo varma onko muiden merkkien rungoissa merkinnät AF-tyylillä (kun putkissa ne on ainakin eri tavalla)..

  VastaaPoista
 4. öhhh, eikö toi sun paita oo hieman lyhyt pidettäväks ilman housuja?

  VastaaPoista
 5. tiiätkö ku sun jalat näyttäis paljon paremmilta jos et kääntäis niitä aina sisäänpäin?

  VastaaPoista
 6. tee kysymyspostaus jookoo!:))

  VastaaPoista
 7. aiotko maksattaa sakkoskin porukoillas, niinkun inssis joissa meni monta sataa? ihmettelen vaan..

  VastaaPoista
 8. Miks te pääsitte siellä petri nygårdin keikalla jonon ohi?

  VastaaPoista
 9. anonyymi: en oo ite kiinnittäny pahemmin huomioo mut oon kuullu kyllä:D

  anonyymi: oon laittanu yleensä A:n kohdalle ja tarkistin sen tarkennusjutun niin se oli se AF-A mikä on ollu ennenki:D

  anonyymi: ton pituutta saa säädettyä, toi on päässy nousee näköjään kuvissa melko lyhyeks:) mut siis ton saa ulottumaan vaikka polviin asti

  anonyymi: kellä muullakaan? mä käyn koulua en töitä joten mulla ei oo penniäkään rahaa omasta takaa:D

  anonyymi: roope tuntee sen portsarin nii ne oli etukätee sopinu et roope pääsee parin kaverin kanssa ohi

  VastaaPoista
 10. Tohon kameraongelmaan vielä, pitäs oikeestaan kysyä roopelta jos se ne asukuvat ottaa, että missä kohti tarkennuspisteet on kun ottaa kuvaa? Nimittäin jos ne ei osu kohteeseen niin se luultavasti heittää tarkennuksen taustaan -> sumeus... Pystykuvia ottamalla saa keskimmäiset kolme tarkennuspistettä osuu kohteeseen.. Tosin tämän saman ongelman pitäisi olla myös automaatilla kuvatessa. ;o Koita vaihtaa AF-C, se on tarkoitettu liikkuvalle kohteelle... Sitten jos nuo neuvot ei toimi niin en tiedä :D

  VastaaPoista