6.7.2011

new from new look

Mun new lookin tilaus saapu vihdoin ja vieläpä yllättävän nopeesti. Laitoin tilauksen menemään siis viime torstaina ja nyt se oli jo tullu postilaatikkoon. Tilauksen sisältö oli muuten tismalleen mitä pitikin, mutta luulin tilanneeni clutchin ja se oliki lompakko:D Lisäks tilaamani aurinkolasit oli malliltaan vähän liian pienet, joten ne ja se ''clutch'' lähtee takasin. Tässä nyt kuitenki ne mitä tilauksesta jäi kotiin asti:

Sarjassamme liian isojen vaatteitten ostaja päädyin klikkaamaan ostoskoriin virkatun hameen L-koossa... Mutta toi on TÄYDELLINEN! Ton saa noilla nauhoilla hyvin kurottua kiinni ja vyön kanssa varmaan vielä paremmin. Täytyy myöntää että silti potuttaa että jopa s-kokoja oli vielä päivää ennen tilauksen tekemistä jäljellä, niin mun tuuria.

Oon kaipaillu tollasta raitatoppia jo pitempään ja nyt löyty just sopiva.

Lisää virkattua.

Olisin niiiiiin halunnu noi sortsit valkeena, mutta tuuri oli sama ku hameen kanssa. Sortsit tosin pääs loppumaan yhessä yössä ihan kokonaan vaikka vielä edellisenä iltana niissä oli miltei kaikkia kokoja jäljellä.

Mun toisiks lempparein osa tilauksesta, eli mustat korkeevyötäröiset sortsit vetoketjulla.

Sitten se kaikista lempparein osa eli mustat oikeeta mokkaa olevat korkkarit.

Koot täsmäs melko hyvin noissa kaikissa, tosin noi mustat sortsit meinaa vähän jumittaa pepun kohalla ku niitä laittaa jalkaan mut sit ku ne on päällä asti nii ne on just hyvän kokoset. Mun kengänkoko on poikkeuksetta ollu kaikissa kengissä aina 36-37 mut noi mustat kengät on siinä ja siinä että onko liian pienet ja ne on tosiaan kokoo 37. Toisaalta luulenpa että 38 ois ollu jo liian iso koko.

Hintoja en muista sen kummemmin ku että molemmat sortsit oli 25e luokkaa ja kengät 40e. Tosi edullinen sivusto toi mun mielestä kuitenki on ja varsinki alennetut tuotteet on ihanan halpoja. Jos nyt jotain huonoo pitäs sanoo niin jotakuta voi ärsyttää se että sivustolla on niin helvetin paljon vaatteita ja kaikkee mahollista että sitä pitää selata tosi pitkään että saa kaiken katottua. Ite jouduin kääntää koko sivuston ympäri ennen ku löysin osan ton tilauksen sisällöstä, mut mua ei haittaa kyllä yhtään koska mä suorastaan rakastan vaatteitten ja kenkien selailua netissä:D

Iskeekö tilauksen sisältö teihin? Ite oon super tyytyväinen jos se ei oo vielä selväks tullu:)

11 kommenttia:

 1. Toi virkattu hame on IHANA! Aaaa rakastuin siihe ihan täysin :--D Kivoja ostoksia muutenki!

  VastaaPoista
 2. ah noi kengääääääääät!! paljon noissa oli postikulut?

  VastaaPoista
 3. idaida: 5,50 puntaa eli onkohan se jotain päälle 6e:D

  VastaaPoista
 4. Nää kaikki on tosi kivoja! Just sellasia, mitä itsekkin voisin tilata. (; Nuo punaset shortsit on kyllä toosi söpöt. <3

  VastaaPoista
 5. Ihania ostoksia, tykkäsin melkeinpä kaikista :-)

  VastaaPoista
 6. minkä kokoset noi shortsit on?

  VastaaPoista
 7. täydelliset noi punaset shortsit!! <3

  VastaaPoista
 8. Hienot noi virkattu liivi ja hame!

  millamainen.blogspot.com

  VastaaPoista