17.8.2011

back to school

Tekis mieli löpistä ne perus kesäoliliianlyhyt -höpinät mut taidan jättää välistä. Nyt toivon vaan että koulu lähtis menee paremmin ja elämä muutenki, oli tuo kevät ja ainaki alkukesä sellasta myllerrystä että nyt haluu vaan jatkaa eteenpäin paremmalla menestyksellä joka asian suhteen. Päälle pääty tänään melko klassiseks eri muotisivuistoilla havaittua väriyhdistelmää, eli nudea punasta ja valkeeta. Sukkahousut meni heti kättelyssä rikki kuten oikeestaan aina. Noi sortsit tilasin new lookista öö alkukesästä ja nyt ne pääs päälle ekaa kertaa. Oon ehkä vähän hidas?
Otti tuo kouluun palaaminen sen verran voimille et tänään on tullu mässäiltyä. Jospa jatkasin laihista sitten vaikka ens viikolla... Mä tosiaan sain laihiksen jopa sen verran pari viikkoo sitten alkuun että laihuin kilon. Veikkaanpa et seki kilo on tullu jo takasin ku nyt on tosiaa tullu syötyä. Tavote ois pudottaa viis kiloo ja voin kertoo et mun itsekurilla tulee olee vaikee matka jopa se viisi kiloa:D Päivällä skipattiin kouluruokailu ja mentiin pitsojen kera roopelle. Mä otan aina ihan poikkeuksetta kana-aurajuustopitsan eikä siinä saa missään nimessä olla ananasta. Jonkun muun mielestä varmaan aika köyhä pitsa mut minkäs teet ku oon nirso. Äsken me sitten vielä leivottiin mokkapaloja aika huonolla menestyksellä. Pohjasta tuli ainaki mun makuun liian ohut mut maku onneks oli hyvä. Mokkapalojen päällä oli marianne crushia, suklaanonparelleja ja vielä jotain värikkäitä nonparelleja:D

Värjäsin muuten tossa äsken hiukset ruskeiks. Ne oli kesän aikana vaalentunu tosi paljon ja raidat alko jo kyllästyttää, eli nyt on koko tukka ihan suklaanruskee. Noissa asukuvissa näkyyki aika selvästi et miten vaaleet mun hiukset tuolta päältä oli nyt ennen ku värjäsin. Huomenna sitten luultavasti tulossa kuvaa nykysestä väristä.

8 kommenttia:

 1. sulla on täydellinen iho!! ja kivannäkönen huulimeikki, miten teet sen?:)

  VastaaPoista
 2. anonyymi: kiitti! huulissa on ihan vaan pelkkää huulirasvaa:)

  VastaaPoista
 3. En kyllä tajua että mistä kohdasta meinaat saada 5 kiloa pois! :D Sitä paitsi toi pitsa näyttää paljon paremmalta ku salaatti ;)

  VastaaPoista
 4. Älä ihmeessä laihduta, kaunis tyttö, vaan nauti elämästäs! Miks aina pitäs näyttää joltain muulta ku on.

  VastaaPoista
 5. Taas sulla kyllä on aivan mielettömän upea asu! :) Tuo väriyhdistelmä on ihan perfect!!

  VastaaPoista
 6. oot ihan tosi nätti :):)

  VastaaPoista