30.8.2011

I never really find what i'm looking for

Pari ylivalottunutta asukuvaa tältä päivältä luvassa. En tajua kameroista mitään, joten en tajua myöskään et miten objektiivin vaihtaminen teki kuvista niin erilaisia vaikka asetukset oli samat ku toisella objektiivilla otetuissa kuvissa:D Nää siis otettu zoom-objektiivilla jota käytin alkuvuonna melkeinpä aina asukuvia ottaessa.

Tosta nyt ei meinaa erottua ees toi ristikoru mutta aina ei voi voittaa (miten musta tuntuu et hoen tota sanontaa vähä liianki usein?). En tajua mikä mua vaivaa ku en meinaa keksiä enää mitään asuja ja kouluvuosi on vasta aluillaan. Vaatekaapin täydennys on siis paikallaan ja sen alotinki itseasiassa jo tänään ku ostin lindexiltä jotain pörröstä. Ostoksesta kuitenki sitten lisää huomenna, ajattelin nimittäin käydä ostaa vielä yhden paidan samasesta putiikista niin helpompaa esitellä ne sitten samalla:)

Haha uuden bb-kauden asukkaat tsekattu ja melko samantyyppistä porukkaa tuolla vaikuttais olevan ku aiemminki on ollu. Talon ulkonäöstä järkytyin ja vielä enemmän järkytyin (tosin hyvällä tavalla) eräästä bb-kilpailijasta joka on tavallaan jo julkisuudesta tuttu. En nyt mainitse sitä tässä jos joku haluaa tietää sitten vasta huomenna että ketä siellä asustaa. Mä en tajuu miten bb vuosi toisensa jälkeen jaksaa kiinnostaa ainaki alkuvaiheessa, viime vuonna en kattonu alkujaksojen jälkeen bb:tä melkeinpä ollenkaan:D Aina voi toivoo että nyt ois parempi kausi!

3 kommenttia:

  1. ihana asu:) hei, eikös se yksi niistä kilpailijoista kirjoita blogia? et sattus tietämään sen blogin nimee/osotetta?:D

    VastaaPoista
  2. anonyymi: joo tiakohan se oli nimeltään kellä on blogi:) en tiiä osotetta mut kai sen pitäs googlettamalla löytyä

    VastaaPoista
  3. Mä en ainakaan ite koskaan huomaa että nää sun kuvat ois epätarkkoja, ylivalottuneita jne. Lakkaa siis murehtimasta siitä "joka" postauksessa. :)

    VastaaPoista