19.8.2011

we're all right where we should be

Eilen mun eka virallinen koulupäivä alko niinkin hienosti että heräsin yhdeksältä ja tunnin alkuun oli tosiaan 25 minuuttia aikaa. Muuten olisin varmasti skipannu kyseisen tunnin mutta ku oli eka päivä kyseessä niin tottakai piti päästä varaamaan paikka takaa:D No ei kait siinä, kymmenen minuutin pikalaittautuminen ja erittäin freshinä (not) kouluun. Thank god kuivashampoo on keksitty! Olin onneks miettiny edellisenä päivänä asun jo valmiiks et ei ollu sen kanssa ongelmia. Päälle pääty ne h&m:ltä ostetut mustat farkut jotka teki kuitenki sellaset tepposet että löysty ihan kamalan näkösiks. Sen takia mulla ei oo nyt eilisen asusta kuvaa ja no ehkä osasyy oli myös se mun kymmenessä minuutissa laitettu ulkomuoto. 

Viime yön olinki sitte roopella yötä että varmasti herään aamulla:D Tässä tän päivän asukuvaa:

Tänään en näyttäny yhtään sen paremmalta, kiitos circuit trainingin. Ekalla tunnilla mulla oli siis fitnesskurssi ja no ei kait sen rääkin jälkeen näyttäny miltään muulta ku kamalalta. Hiukset oli hiestä märät ja kiitos rajallisen aikataulun ei liikuntatuntien jälkeen oo aikaa rueta pesemään hiuksia. Mietin että rupeen kyllä kantaa tästä lähtien fööniä ja suoristusrautaa mukana jos kaikki tunnit tulee olee noin hikisiä:D Ainiin parastahan fitnesskurssissa on se että roope on ainut poika koko ryhmässä. Uskokaa tai älkää niin se ei edes tullu sinne mun pakottamana vaan ihan omasta tahdostaan (sen pitää käydä tietty määrä liikunnan kursseja liikuntadiplomia varten). Oli kyllä muutenki suoraan sanottuna paska päivä koulussa. Meinasin moneen otteeseen nukahtaa ja sitten oli vielä extratunti kolmeen asti ku muut olivat lähteneet koulusta jo 13.40. Mä en ymmärrä että miks meille tuli tollanen systeemi että kaikkien opettajien täytyy pitää lukujärjestyksen ulkopuolella vielä yks 70min tunti.

Voisin höpöttää vielä pitempäänki mutta jätetään välistä ku ei kukaan näitä tekstejä kuitenkaan jaksa lukea:D

17 kommenttia:

 1. kyllä mie jaksan lukea sun höpötyksiä :D missä koulussa oot?

  VastaaPoista
 2. mikset koskaan laita asukuvien alas,mistä olet kyseiset vaatteet hankkinu? :/

  VastaaPoista
 3. Voi ei mulla on vissiin ne samat henkkamaukan mustat housut kuin sulla! En oo vielä kertaakaan käyttäny, toivottavasti ne ei löysty alkutilanteesta yhtään enempää, koska ne on muutenkin vähän semmoset ryppyset jostain kohtaa.. :/

  VastaaPoista
 4. janskiu: iisalmen lyseos:)

  anonyymi: ku esimerkiks ton neuleen esittelin ihan vasta ja mainitsin mistä sen ostin:) ja aina voi tottakai kysyy kommenttiboksis et mistä joku vaate on ostettu

  VastaaPoista
 5. ootko ton roopen kanssa yhessä? :)

  VastaaPoista
 6. mä jaksan lukeeee nii kirjotteles vaa;-) hihi oot sairaan kaunis, ku löysin tän sun blogis nii olin vaa et ''miten joku voi näyttää nuin hyvältä?!?!:D'' vau.

  VastaaPoista
 7. voitko joskus laittaa jotain kuvia sun bf:stä!

  VastaaPoista
 8. anonyymi: kiva että jaksat:) kiitos!

  tinna: ei se oikein tykkää jos laitan ku joskus aiemmin ku oon laittanu niin sen kuvat on päätyny esimerkiks irc-galleriaan:)

  VastaaPoista
 9. oi sinulla on aivan ihana blogi :-) oletko siis iisalmesta? itse oon siilinjärveltä ja paljon sukulaisia/tuttuja asuu siellä. oot hirmusen kaunis ja ihania kuvia täällä blogissa!

  http://jennisfashion.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Toooooosi kiva asu! :)

  justbea-woman.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. sanoit että teillä oli koulussa circuit training niin oliko se millainen? Koska meillä ei ole mitään tollasta ja ite haluisin ihan sikana jotakin sellaista. :D

  VastaaPoista
 12. jenni: iisalmesta joo:) kiitos!

  anonyymi: siis semmosessa ympyrässä eri pisteitä joissa oli lihaskuntoo:)

  VastaaPoista
 13. Mitä ne farkut makso? Eihän ne oo sellasta kiiltävämpää materiaalia?

  VastaaPoista
 14. anonyymi: ne makso 20e ja ei oo kiiltävät vaan sellaset melko joustavat

  VastaaPoista
 15. Jatkuu... Niin jatkaa))

  VastaaPoista