19.9.2011

favourites at the moment

En oo pitkään aikaan postannu mitään meikeistä, joten nyt sain idean esitellä teille mun viis tämänhetkistä lempparimeikkiä. Ois kiva löytää jotain uusia lemppareita, joten vinkatkaa ihmeessä jos ootte hyväks havainnu jotain meikkejä:)

En tajua miten oon aiemmin pärjänny ilman tätä wet 'n' wildin korostuspalettia. Tossa on kaikki mitä tarvii että meikkiin saa vähän ulottuvuutta normi meikkivoide+puuteri+poskipuna systeemin lisäks. Vaaleeta käytän luonnollisestikin silmänalusiin ja se on yllättävän peittävää vaikka tollanen halpistuote on kyseessä. Vaaleenpunasta ja valkeeta käytän molempia korostuksien tekemiseen, ja välillä sipasen kanssa tota valkeeta silmäkulmiin. Vihree on punasten kohtien peittämistä varten.

Goshin huulipuna joka on vaan niin ihanan värinen. Koostumuksesta en tykkää, mutta väri on tosiaan ihana.

Maxfactorin ihanan kevyt, hiukan nestemäinen meikkivoide. Jos haluaa välttää paksua pakkelikerrosta niin tolla se onnistuu:)

 Muutama vuos sitten h&m:ltä hankittu, vähän metallinhohtonen luomiväri jota oon ruennu käyttää ihan vasta. Pysyy luomilla hyvin.

Maxfactorin kakspäinen luomivärihommeli, josta käytän lähinnä tota ruskeeta. Sipasen sitä ihan silmien ulkonurkkiin.

Tässä sitten vielä kädellä kuvaa siitä miltä noi kaks luomiväriä näyttää.


7 kommenttia:

 1. Tuo korostuspaletti systeemi on kyllä hinta-laatu suhteeltaan hyvä :)

  VastaaPoista
 2. toi korostuspaletti on niiin must! :D ostin ekan sillon ku iisa avautu ja toinen on jo menossa ... mut ei siinä mitää, hyvin hoitaa hommansa:)

  VastaaPoista
 3. Olisi kiva nähdä erilaisista meikeistä sun naamalla, kun suurimmissa osissa kuvista sulla on aina tommonen suht raskas rajaus .. :)

  VastaaPoista
 4. kivaa vaihtelua tää postaus! tee joskus bilemeikki postaus jos innostut :) se ois huippu! tykkään niin sun tavasta meikata

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus! Millon kerrot mikä se yllätys oli siel sähköpostissa?

  VastaaPoista
 6. laitatko tuota vihreetä tuosta korostuspaletista niinku ennen meikkivoidetta?? :)

  VastaaPoista
 7. anonyymi: riippuu aina vähän ku yleensä tota tulee laitettua vaan nenän alle jos meikkivoide ei riitä peittämään punotusta:) mutta sitten jos jostain muualta punottaa niin laitan ennen meikkivoidetta

  VastaaPoista