28.9.2011

got a drink on my mind and my mind on my money

Nettitakku on näköjään päässy (jälleen kerran) yllättää, takkuilee tää netti nimittäin siihen malliin. Toivottavasti kestäis nyt edes sen aikaa että saisin jotain teille rustattua. Mulle iski kauhee stressi penkkaripuvusta, jota ei siis ole olemassa ees mun ajatuksissa vielä. Jotain ois kuitenki keksittävä, ja kohta ajattelinki rueta netistä kattelee (jos vaan se suostuu toimii) jotain. Luultavasti tilaan ulkomailta jos vaan löydän hyvän nettikaupan. Muuten kysyisin teiltä ideoita penkkariasuun, mut sitten joku muu vois hyödyntää samaa ideaa:D Jos jollekki nyt kuitenki tulee joku hyvä idea nii tottakai sitä voi ehdottaa täällä blogissa tai sitten formspringissä, jätän sitten vaikka julkasematta jos kuulostaa toteuttamisen arvoselta idealta.

11 kommenttia:

 1. mullakaan ei oo mtn hajua mun penkkariasusta!! alkaa jo huolestuttaa... :(

  VastaaPoista
 2. I like every outfit. :D Sorry, but this is so beautiful!

  VastaaPoista
 3. Ootpas söpö! Ihana tuo hattu (:

  VastaaPoista
 4. http://punanaamio.fi/tuote/5942/merirosvotar-grace-omalley

  http://punanaamio.fi/tuote/5618/lumikkiasu-deluxe

  http://punanaamio.fi/tuote/1807/helunaneito

  http://punanaamio.fi/tuote/3751/punahilkka

  http://punanaamio.fi/tuote/4168/sexy-lumikki

  http://punanaamio.fi/tuote/737/deluxeporsas

  http://punanaamio.fi/tuote/716/deluxenalle

  Tuossa nyt joitaki. En oikeen tiiä, mutta kaippa nuiki sentään vaihtoehtoja on (:

  VastaaPoista
 5. eiks kannata ainaki joku lämmin asu ottaa ku sillonhan on aina kauheet pakkaset? muuten ajatko aina ihan tarkotuksella tonne samalla tielle ottaa noi asukuvat??

  VastaaPoista
 6. anonyymi: en mä aina tuolla ota mut yleensä tulee päädyttyä tonne ku tausta on kiva:) ja keskustassa roope ei suostu ottaa kuvia ku joku voi nähdä:D

  VastaaPoista
 7. ite olin penkkareissa kasarirokkari pari vuotta sitten. :D Nahkatakissa rekanlavalla ei ollut mikään maailman paras vaihtoehto, mutta minttukaakao lämmitti ;)

  VastaaPoista
 8. Löysin sun blogin just lauran kautta ja oon lueskellu sun aiempia postauksia. Sulla on tosi kiva blogi ja oot tosi nätti ja sulla on kivat hiukset!! Ja on mukava kuulla, että annat noitten anonyymikommenttien olla, etkä välitä niistä. Ne on yleensä kateellisten panettelua! :)

  VastaaPoista