21.9.2011

I need you to come and rescue me

david guetta ft. nicki minaj - turn me on

Nyt on enkun kirjotukset ohi ja sen kunniaks kohta ois tarkotus herkutella pihvi-illallisella. Pakko myöntää että kokeen aikana pyöri aika paljolti pihvien kuvat mielessä, mut pitäähän sitä joku tavote olla:D Ainiin piti vinkata että david guettan uusin levy on aiikas hyvä, jos nyt joku on sen onnistunu missaamaan.

Ärsyttää ku ulkona on niin hämärää jo, että ilman auringonpaistetta on mun huoneessa mahdotonta saada hyvää kuvaa ilman salamaa. Siitä nyt esimerkkinä toi alin vaaterekki kuva, joka oli ainut ei-heilahtanu kuva 20 muun kuvan joukossa.

Tein viikonloppuna ihan tajuttoman hyvää suklaakäärekorttua, jonka sisään tuli daim-suklaata ja valkosuklaata. Eilen mä käytin äitin erityisen hyvää tuulta hyväksi ja raahasin sen h&m:lle:D Toi hattu on kummitellu mua mainoksissa ja pörröstä huivia jossain syksysessä värissä on tullu kaivattua jo pitempään. Voi olla että kotiutan ton jossain vaiheessa kans tummanpunasena.

7 kommenttia:

 1. hienoja kuvia! ihana toi karva liivi vikassa kuvassa <33

  VastaaPoista
 2. onks missään ohjetta siihen daim suklaa kääretorttuun :) ? kuulostaa lupaavalta

  VastaaPoista
 3. anonyymi: otin eri paikasta ton pohjan ohjeen ja sit jonkun random daimtäyteohjeen ja valkosuklaan keksin lisätä ite: D en nyt muista osotteita mut googlettamalla ne löyty

  VastaaPoista
 4. Hei muistelin että oot tilannu newlookilta kesällä jotain niin tuliko siihen paljon postimaksuja ja eihän vaan tullu tulleja? :D löysin sieltä aaaivan täydellisen takin ja pakko tilata !

  VastaaPoista
 5. anonyymi: postimaksut tais olla jotain 6e luokkaa eikä ollu tulleja:)

  VastaaPoista