30.9.2011

I'm alive

Jes nyt on tän syksyn kirjotukset vihdoin ohi! Tulihan siellä salissa vajaat viis tuntia istuttua ja olis tullu pitempäänki jos oisin jaksanu panostaa viimesiin tehtäviin kunnolla. Luonnollisesti jätin vaikeimmat viimeseks ja mun käsi oli oikeesti niin puutunu että en jaksanu kirjottaa vikoja vastauksia kunnolla. Onneks sain kuitenki esimerkiks kuus sivua kirjotettua siitä miks nuorten alkoholin käyttö on vähentyny. Ite en oo tollasta havainnu, mut kyllähän se käyttö näky aika paljon mun omista havainnoista huolimatta vähentyneen. Itsehän kuulun vielä niihin ''harvoihin'' nuoriin jotka juo, ja sen kunniaks (no ehkä vähän senki kunniaks et kirjotukset on ohi) tänään pitää nollata tilanne (jälleen) ihan kunnolla!

Päälle pääsee pitkästä aikaa vetoketjumekko. Sain jopa kynnetki lakattua eilen mut kuinkas ollakkaan ne näyttää nyt kirjotusten jäljiltä melko karseilta.

Ostin tossa joku päivä false lash effect fusion -ripsarin vaihtelun vuoks normaaliin false lash effectiin ja pakko myöntää, etten nää niissä kyllä mitään eroa. Ripsistä pitäs tulla pitemmät ton fusionin avulla, mut ihan yhtä pitkiks mä oon ne sen normin avulla saanu.
Olisin halunnu noista pärstäkuvista sellasen yhen vaihtuvan kuvan, mutta pikasen googlettamisen jälkeen en löytäny tietoo et miten sellanen kuva tehdään. Eli jos joku osaa kertoo nii vastasuuden varalle ois hyvä pistää muistiin miten sellasia tehdään:D

15 kommenttia:

 1. paljoko kirjotit sivuja yhteensä?:D

  VastaaPoista
 2. mä teen photoscapella noi vaihtuvat kuvat, siinä on semmoinen tosi helppo giffintekemis-ohjelma (= Ja on siis ihan ilmainen tuo photoscape :)

  VastaaPoista
 3. anonyymi: tälleen nopeesti muisteltuna jonkun 20

  VastaaPoista
 4. oot nii nätti!! rakastan sun hiuksia oisko mahollista et tulis postaus mite laitat ne?? :))

  VastaaPoista
 5. jooo siis sen vaihtuvan kuvan tekeminen on tosi yksinkertasta! lataa photoscape, ja siellä on sellanen tee gif (tai joku vastaavan niminen) kohta, johon vaan liität ne kuvat, sit siinä on tosi helppo säätää kaikkii yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 6. rakastan NIIIIIIN sun silmii !! ihanan ruskeet ja sillee isot (hyvällä tarkoitettuna :)) ja AHHH sun hiuksetki oikeesti oot niin kaunis ! :) arvosta sitä mitä sulla on: terve kroppa ja varaa vaatteisiin jotka on justiisa sun tyyliä ja voit tuoda pienimmätkin oman persoonasi vivahteet ulkonäköösi meikkien vaatteiden ja hius juttujen avulla :) kaikilla ei ole sellaista etua, tai edes halua kun ollaan nykyään niin massoja, mutta sulla on ihanan persoonallinen ja ''lämmin'' tyyli, respect ! :)
  t. ujo ihailija :)

  VastaaPoista
 7. hahah mä en saanu siitä samasta yo tehtäväst ku 2 ja puol sivuu tekstii auts :D menikö koe muuten hyvin?

  VastaaPoista
 8. annika: joo oon vähän miettiny että videolla kuvaisin:)

  nelli: kiitos informaatiosta:)

  anonyymi: kiitti tosi paljon!:)

  anonyymi: oon varmaan kirjottanu aika paljon turhaa siihen:D veikkaan että saan C:n, ainaki toivottavasti. yks tehtävä mulla menee ainaki nollille ku sekosin sosiaalisen tuen sosiaalitukeen:D

  VastaaPoista
 9. Outoo että muka harvemmat nuoret juo... ? ;o mun havainotoje mukaan useemmat!

  Mut onnee ylppäreiden loppumisen johdosta! Rakastan sun hiuksias ja oot ihan himonätti! :)

  VastaaPoista
 10. herranjestas sä oot kaunis ;o muutenkin rakastan sun blogia ♥ jatka samaan malliin :)

  haleja, leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. sinulla kun varmaan on kokemusta esim. nellyltä tilatuista kengistä, niin millasia kokemuksia sulla on laadusta? meneekö nellyn kengät helposti rikki?

  VastaaPoista
 12. anonyymi: ei se laatu niissä tosiaankaan parhaasta päästä oo, mutta ihan riittävän hyvä mun käyttöön ollu:) tosin vetoketjuista mulla on ollu melko huonoja kokemuksia mut kyllähän ne käytössä alkaa ''luistaa'' paremmin

  VastaaPoista
 13. hei mitä toi kimalteleva kynsilakka on? minkä merkin ja mikä sävy? :)

  VastaaPoista
 14. anonyymi: goshin, sävyä en muista mutta tuskin goshilla montaa saman tapasta on:)

  VastaaPoista