13.9.2011

it's a grey day

Kuuntelusta selvitty ja luulin selvinneeni ihan hyvin mut jälkeenpäin tutkisteltuani en ehkä sittenkään niin hyvin. Sen näkee sitten tuloksista. Tänään olin pitkästä aikaa autolla koulussa ja jälleen kerran näytin paikassa jos toisessaki parkkeeraustaitoni. Miks en vaan voi oppia? Sähköpostissa mua ootti melkos kiva ylläri, josta kerron teille sitten myöhemmin lisää:) I'm excited!

Just ku luulin mun lukion jälkeisten suunnitelmien selvinneen niin palasinki takasin nollapisteeseen. Haaveena oli hakea designer-stylistiksi mutta opon selvittelyjen seurauksena ilmeni että valintakokeissa on piirtämistehtäviä, itse alalla saattaa joutua ompelemaan ja että viime vuonna oli 400 hakijaa ja 26 pääs sisään. En osaa piirtää enkä osaa ommella eli ei mulla oo mitään mahkuja. Oisko kellään mitään hyviä ideoita opiskelusta muotiin liittyen? Ei vissiin oo ees olemassa suomessa mitään muotialaa jossa ei tarttis piirtää ja ommella.

12 kommenttia:

 1. ompeleminen on helppoa, eikun opettelemaan vaan :)) kunhan vaan kankaaseen tulee vaan jo viivaa eiköhän, se jotenkin luista :) itsekin ompelun opetellut.. vaatesuunnittelijan ammatista kun tässä haaveillaan :DD

  VastaaPoista
 2. Kiva simppeli asu tämä, tykkään! Ja noi sun hiukset <3

  VastaaPoista
 3. Et oo ainoa joka on paska parkkeeraamaan... :D Opiskele muotitoimittajaks? Tai jotain.

  VastaaPoista
 4. näytät ekassa kuvassa iha salkkareitte isabellalta :D:D:

  VastaaPoista
 5. Älyttömän kiva asu, toi hattu sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
 6. AMK:ssa voi opiskella vestonomiksi eli vaatetusalan ammattilaiseksi:) kannattaa googlettaa ja Si Moda-blogista löytyy kans tietoa tosta koulutuksesta, kun sen blogin kirjoittaja ite opiskelee sitä:) tosin sinnekin on tosi vaikea päästä, mut ei tarvi osata ommella! Ite ainakin yritän hakea tonne, mut saa nähdä...

  VastaaPoista
 7. kannattaa lähtee ulkomaille opiskelee, jos muodin parissa haluaa työskennellä.

  VastaaPoista
 8. Voihan sinne yrittää silti hakee, kouluun mennään opiskelee eli oppimaan asioita!

  VastaaPoista
 9. Mitä kirjotat keväällä? :)

  VastaaPoista
 10. Yksi tuttava meni opiskelemaan Kokkolaan liiketaloutta ja aikoo suuntautua muoti- ja vaatetusalan liiketoimintaan :) Siinä ei piirtämistä ja ompelua taida tarvita mutta muodin parissa tulis kuitenkin työskenneltyä :)

  VastaaPoista
 11. Tykkään kovasti tästä asusta!

  VastaaPoista