4.10.2011

boy I'm counting on you to hold me like a hands on a clock

Päälle pääs (vasta) tänään ekaa kertaa toi mun loistavilla ompelutaidoilla toteutettu jakku. Pakko myöntää että tonne sisälle oli tainnu jäädä pari nuppineulaa ja kuulu tosta joku rusahduskin jossain vaiheessa... Ulkonäkö sentään meni suht nappiin vaikka pelkäsin että hihoista tulee ihan kamalat.


david guetta ft. crystal nicole - I'm a machine

13 kommenttia:

 1. Voisit ehkäpä laittaa hiukset joskus vähän "kevyemmin" ettei olisi otsista :) Olis kiva nähdä kauniit kasvosi ilman raskaan näköistä hiuspehkoa silmillä =D
  tosi hauska toi jakku!

  VastaaPoista
 2. krista: vooi ku voisinki pitää otsiksia poissa, näytän sen verran järkyttävältä ilman että en pysty:)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä toi jakku on oikeen onnistuneen näköinen! Ainakin näin kuvissa! :) Ja kiva asu muutenkin!

  VastaaPoista
 4. Onpas mahtavan näköinen tuo jakku, olet kaunis (-:

  VastaaPoista
 5. Onko tuon jakun hihat nahkaa ? Tosi kivan näkönen

  VastaaPoista
 6. toi jakkuhan näyttää tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
 7. ihana jakku! mä ompelin lady gagan keikalle mekon ja huomasin vasta hartwall-areenalla et siellä oli kolme nuppineulaa vielä mekossa :D

  VastaaPoista
 8. kirjotusvirhe otsikossa.... jos meinaat englanniks noita kirjotella, niin opettele edes kielioppi. monikko ei voi olla 'a'. se on joko 'the' tai sit ei tuu artikkelia ollenkaan. sori, ku päden, mut iski silmään niin pahasti.

  VastaaPoista
 9. anonyymi: ne on tekonahkaa:)

  anonyymi: itseasias moka ei ole mun vaan metrolyricsin, otin sieltä noi sanat:)

  VastaaPoista
 10. Ihana jakku! Ja oon samaa mieltä, ois kiva nähdä sun hiuksia eritavalla, ja vaikka oliskin otsis sitten alhaalla, ei ihan noin ''raskaan'' näköisesti. :) (Eli ei ehkä noin tupeeratu näköisesti tai noin sivusta) Mutta joo ei siis todellakaan millään pahalla, mutta MUN mielestä sulle vois sopia toisenlainen jakaus.. :)

  VastaaPoista
 11. ihana jakku! miten se on siis tehty? onko vanha jakkuosa ja uudet hihat tehty ite vai kokonaan itse? ah, haluan itekkin kokeilla... :)

  VastaaPoista
 12. anonyymi: vanhasta jakusta leikkasin hihat pois ja nahkahousuista näpsäsin lahkeet pois, kavensin niitä ja laitoin hihoiks:)

  VastaaPoista