5.10.2011

I feel like I'm on top of the world with your love

Yritän kerranki olla nukkumatta päikkäreitä ja tällä hetkellä tuntuu siltä että nukahdan tähän koneelle ihan just. Todennäkösesti oon kohta unten mailla... Miten ois vaikka salilla käynti tai eilisten salkkareitten kattominen? Nyt ihan ekana kuitenki pari asukuvaa:

Nappasin ton kirpun syliin kerranki kuviinki asti. Irina tuntuu välttelevän kameraa, koska se on muuten aina niin rauhallinen sylivauva mut sit ku kameran kaivaa esiin nii se ei pysy hetkeekää paikallaa. Ainiin ja irina on tosiaan jackrusselinterrieri vaikkei siltä näytä ja terrierrin luonnettaki puuttuu. Kokokaan ei oo ihan normaalia luokkaa, mut irina onki just sopivan kokonen nukkumaan mun kainalossa joka yö:)

9 kommenttia:

 1. oliks toi sun arkiasu?:o näytät usein siltä kuin olisit lähdössä viihteelle tai siis ylipäätänsä juhliin yms..en tarkoita tätä pahalla oot ihan älyttömän nätti noissa kuteissa ja ahh noi sun hiukset<3

  VastaaPoista
 2. Minäkin tahon tommoisen pörrösen vaavin! Saaks kysyy, että paljon maksoitte tuosta koirulista?

  VastaaPoista
 3. anonyymi: mun mielestä paljettihame sopii ihan hyvin myös arkikäyttöön, ja arkisenhan tästäki asusta tekee toi neule:)

  anonyymi: tais olla 900e:)

  VastaaPoista
 4. sulla on aivan upeet hiukset ! :) ois kiva saada joku hiustenlaitto tuto tms?<:

  VastaaPoista
 5. ihana toi vika kuva! <3 :DD

  http://annika-its-all-me.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. anonyymi: tarkotus ois tehdä video kiharoitten laitosta:) kuvasin itseasiassa jo eilen sellasen mutta videosta loppu aika kesken niin pitää kuvata uus vähän lyhyempi:D

  VastaaPoista
 7. Sait multa haasteen! käy tsekkaa se mun blogista!

  http://annika-its-all-me.blogspot.com/2011/10/haaste.html

  VastaaPoista
 8. Oot kyllä niin kaunis :)
  Ja miten ihana asu, ihan täydellinen :)

  VastaaPoista