22.10.2011

little something

En oo mikään paras tekee kollaaseja mutta menkööt. Eli pientä nettishoppailua on tullu harrastettua tälleen loman kunniaks, ja tollasta sieltä on kotiin tulossa. Mulla meni monta päivää nettikauppoja talvitakin toivossa penkoen ja eilen vihdoin tärppäsi ku eksyin romwen sivuille. Kriteerinä oli beige väri ja huppu mielellää karvalla. Olis siellä romwen sivuilla ollu monta muutaki potentiaalista talvitakkia, mutta niissä oli joissain M-koko pienin tai sitten takkia oli vain onesizena. Tilasin nyt ekaa kertaa romwelta ja takki makso noin 65e ja postikuluja ei ollu ollenkaa. Lisäks siellä sivuilla mainostettii jostai 20% alennuksesta ku rekisteröityy käyttäjäks, mut ei mun sähköpostiin oo tullu vieläkään mitään alennuskoodia:D

Forever21:ltä tilaukseen lähti kengät talvee ajatellen, edes jonkinlainen vihree paita täyttämään mun vihreen paidan puutosta sekä pari korua. Nellyn aletki alko tossa pari päivää sitten ja heti ekana silmiin osu tietysti nuo leokorkkarit. Kenkien materiaali epäilytti mua aikas paljonki, mut päädyin tilaa nuo kokeiltavaks.

Näillä nettishoppailuilla pitäiski sitten varmaan pärjätä jouluun asti ellei jotain pakkosaada -juttua ilmaannu eteen (mikä on mun kohdalla hyvin hyvin mahdollista):D Nyt tää neiti lähtee juhlimaan, pitäkää teki kiva viikonloppu!

7 kommenttia:

 1. Hullun söpö takki! Kerrohan sitten millaset noi Nellyn kengät on :>

  VastaaPoista
 2. Nuo mustat nilkkurit ja vihreäpaita on kauniit! :)

  My Blog Todella Jossain

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi Nellyn nilkkurit ja toi takki! :-) Ja toki noi muutkin! ;p

  VastaaPoista
 4. tiiäks onko niitä niitti laukkuja viel seppäläs?:)

  VastaaPoista
 5. On niitä yks kappale Iisalmen seppälässä

  VastaaPoista
 6. anonyymi: en oo käyny nyt ite seppäläs niin en osaa yhtään sanoo:)

  VastaaPoista