13.10.2011

navy blue

Tänään on ollu ihan passeli päivä lukuun ottamatta ainasta aamukiirettä. Olin eilen yökyläilemässä, joten tän päivän asun suunnittelu jäi mietintätasolle eikä mikään vaihtoehto aamulla kokeiltuna toiminu sitten käytännössä ollenkaan. En kerenny käydä ees suihkussa, mut onneks kuivashampoo on keksitty. Mulla oli ekana liikuntaa, joten raahasin mukaan sitten parikin paitaa testattavaks ku liikuntatunnin jälkeen oli vähän aikaa. Lopputulos ei ollu ihan niin kiva ku oisin halunnu, mut niinku oon monesti sanonuki niin aina ei voi voittaa.

Terveystiedon kirjotusten suhteen voitin tosin itteni ja aika huomattavasti. Ootin että saisin just ja just C:n, mutta viime kevään pisterajojen mukaan sain pisteen alle E:n rajan alustavissa pisteissä (sain 24p ja viime keväänä E:n raja on ollu 25). Nyt sitten vaan oottamaan että josko tulos vois nousta jopa siihen E:hen, olis nimittäin aika järkyttävä tulos multa:D Mutta M riittää mulle ihan mainiosti!

Mua on itteeniki alkanu häirihtee noi mun sisäänpäin kääntyvät jalat, mut oikeesti ei sitä vaan tuu tossa kuvaustilanteessa mietittyä et mihinköhän suuntaan mun jalat osottaa. Pitäs varmaan alkaa miettiä:D

3 kommenttia: