25.11.2011

everything in love is a lie

Tänään oli taas niinki simppeli koulupäivä ku että aamulla bodypump ja parin tunnin päästä äikän puhekurssi. Ajattelin vetää päälle tyyliin leggarit ja hupparin mutta hypärillä sitten piristyin ja sain jotain ihan muuta päälle. Ainiin ja laitoin kerranki hiukset poninhännälle!

Ulkona tuuli sen verran että hyvä ettei hiukset lähteny päästä ja kyllähän ne monissa kuvissa (jotka ei päässy tänne asti) siltä näyttiki. Oon niin ylpee ku sain vihdoin kynnet lakattua ku edelliset kaks viikkoo niissä oli joissain kohdissa edellisen kynsilakan jämiä.. Toi kynsien lakkaaminen on kyllä ehdottomasti petrattava asia.

Mä lähden kuin lähdenki kuopioon huomenna ja kohta pitäiski varmaan lähtee juomaostoksille, limpparilinjalla mennään tottakai... Saatan ottaa järkkärin mukaan jos vaan muistan ladata akun. Ja niinku pari kommenttia onki tullu niin kuopion yöelämältä ei pidä odottaa paljoa, enkä mä odotakkaan muuta ku vähän eri naamoja ku täällä näkee joka viikonloppu samat naamat:D

My day at school was again easy, just bodypump and mother language. I wasn't going to dress up in any specific way but I changed my mind (again) and this is what I wore. I finally used nail polish, my nails are usually in a bad shape... Tomorrow I'm heading to kuopio (a city near my town) and check the nightlife of course. Now I'm off to buy some drinks for tomorrow (just soda of course.....:D).

ps.
<3

12 kommenttia:

 1. Ihana asu! :) Hui, mä en varmaan ikinä osais kävellä noilla sun koroilla :D

  VastaaPoista
 2. melinda: gina tricotista joskus pari vuotta sitten ostettu:)

  VastaaPoista
 3. Näytät kyllä upeelta noissa koroissa! Muutenkin ihan mahtava asu =)

  VastaaPoista
 4. voi ku sopii hyvin hiukset ponnarille! :)

  VastaaPoista
 5. näytät tosi kivalle ponnarin kanssa! :)
  Minua kyllä vähän ärsyttää semmonen jonkun kaupungin yöelämän vähättely... Kun minun mielestä alkoholi maistuu melko samalle, ihan sama missä joi. :D Bileiden taso on kiinni seurasta eikä paikasta :)

  VastaaPoista
 6. Noi kengät on ihan tajuttoman kivat! Pystyykö niillä ajaa autoa?

  VastaaPoista
 7. riikka: en oo koittanu mut uskon että saattaa olla vähän vaikeeta ajaa noilla:D otan aina korkkarit pois ku ajan

  VastaaPoista